Tue10272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Riješite se celulita dok gledate televiziju

kako se rijesiti celulita

Lijepa figura, ravan stomak i glatka koža san je mnogih žena, a za sve to postići potreban je naporan rad. Redovita vježba, zdrava prehrana, anticelulitne masaže....često su nedostižne zbog nedostatka vremena ili financijskih sredstava, pa se upravo zbog toga borba sa celulitom rasteže u beskonačnost.

Stoga kada ste kod kuće i gledate televiziju, umjesto konzumiranja grickalica, odlučite se za primjenu anticelulitne samomasaže. Prije same masaže, kožu obavezno treba premazati losionom, kako bi bili sigurni da je dovoljno hidratizirana. Umjesto običnog losiona možete uzeti i neku anticelulitnu kremu, za brže postizanje rezultata. Anticelulitni preparati su najčešće na bazi peperminta, guarane, kofeine, bršljana..., i pomažu u poboljšavanju cirkulacije, te na taj način podižu temperaturu tijela, što je velika pomoć u rješavanju toksina te čak i viška masnih naslaga.

Kada primjenjujete anticelulitnu samomasažu pritiskujte rukama i lagano štipajte dio koji tretirate kako bi što bolje prodrli u dublje slojeve kože. Kada osjetite jastučiće nakupljenih toksina ispod, pokušajte da ih razbijete pritiskom. Prstima obuhvatite kožu i kružnim pokretima masirajte u smjeru od koljena prema bedrima. Pritisnite prste ili dlan o kožu i povlačite ih u jednom pokretu od dole prema gore, na taj način potiče se cirkulacija limfe i bolja prokrvljenost kože.

Kod borbe sa celulitom, masaža je samo jedna od stavki koju trebate primijeniti kako bi dobili željeni rezultata. stoga ne zaboraviti tijekom dana piti dovoljno tekućine, te vašu prehranu bazirati na što više voća i povrća, a sve to uz puno kretanja.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica