Wed12022020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Odricanje od odgovornosti

Iako poduzimamo sve što je u našoj moći kako bismo na ovoj internetskoj stranici dali točne informacije, ne jamčimo (bilo izričito ili implicitno) njihovu točnost, potpunost ili kvalitetu. Ne možemo preuzeti odgovornost koja proizlazi iz korištenja internetske stranice ili iz nekog vašeg djelovanja ili propusta djelovanja u pogledu nekog materijala prikazanog na stranici pa stoga nismo odgovorni ni za gubitak ili štetu koja uključuje posljedični gubitak ili štetu nanesenu korisniku informacija s internetske stranice.

Internetsku stranicu koristite (uključujući poveznice na treće osobe) isključivo na vlastiti rizik i isključivo ste sami odgovorni za odgovarajuću zaštitu svojih podataka i opreme te mjere predostrožnosti vezane za skeniranje računalnih virusa ili drugih destruktivnih programa. Ne odgovaramo za nikakva kašnjenja, propuste, greške, ispuštanja ili gubitak prenesenih informacija, viruse ili druge kontaminirajuće ili destruktivne programe koji se mogu prenijeti i prouzročiti štetu vašem računalnom sustavu.

Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. E-zena, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta autora. E-zena ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.

Treće osobe
Internetska stranica sadrži poveznice na druge internetske stranice trećih strana za korisnike i njihove interese, međutim, to ne znači da su internetske stranice na koje upućujemo dobile naše odobrenje. Isključivo su vlasnici tih stranica na koje se dolazi poveznicama odgovorni za svoje sadržaje. Ne možemo prihvatiti odgovornost za takve sadržaje, a posebno za prijestupe ili kršenja prava trećih osoba (uključujući, bez ograničenja sve vrste prava na intelektualno vlasništvo) koja su počinjena na internetskim stranicama na koje se upućuje poveznicama.

Isključivo su vlasnici stranica na koje upućujemo poveznicama odgovorni za proizvode i usluge koje se nude na internetskim stranicama, i mi ne prihvaćamo odgovornost za takve proizvode i usluge. Osobito kada je riječ o proizvodima i uslugama koje se prodaju na stranicama na koje upućujemo poveznicama: ugovor za nabavu sklapaju korisnik i vlasnik takve internetske stranice, koji snosi odgovornost za primjenu i izvođenje ugovora; takav ugovor mi ne sklapamo.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica