Wed05272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Uklanjanje bora: alternativa kirurškom zahvatu

kreme s ucinkom filera 3

Filleri za uklanjanje bora su uglavnom tvari koje mehanički popunjavaju bore i tako ih vidno smanjuju. Na tržištu postoje razni proizvodi s kojima se radi: proizvodi na bazi hijaluronske kiseline, kolagena, masnog tkiva i sl. no neki od fillera, osim što umanjuju bore, imaju učinak poticanja stvaranja novog kolagena, tako da su tretmani navedenim proizvodima od višestruke koristi.

Ono što posebno treba naglasiti je kako se bore ne mogu u potpunosti ukloniti, ali to i nije potrebno s obzirom da želimo postići prirodan izgled, i ne želimo u konačnici izgledati neprirodno poput porculanske lutke.

U prednosti tretmana kremama koje imaju učinak fillera spadaju učinkoviti i konkretni rezultati kao što su smanjenje bora, podočnjaka, te poboljšanje općeg izgleda kojeg možete vidjeti u svom ogledalu.

Iz laboratorija Becos kozmetike proizveli su Fill evolution, tretman lica koji spada u pravu alternativu kirurškim zahvatima; pravi novitet za popunjavanje bora.

Ovaj profesionalni filler tretman za vidljivo smanjenje, popunjavanje bora i zatezanja kože vraća licu vidljivo mladenački izgled uz pomoć aktivnih sastojaka:

  • REPULP COMPLEX: Popunjava bore iznutra prema van!
  • BOTOX LIKE: Blokira misične kontrakcije koje stvaraju bore te ih smanjuje trenutno i dugotrajno, za instant i preventivni anti-age učinak.
  • GLICAN PRO: Obnavlja ostečena vlakna kolagena te na taj način pomaže koži da se popuni i regenerira iznutra.
  • MIKROINKAPSULIRANI VITAMIN A & E: Duboko prodiranje u kožu jakih antioksidansa.
  • SIRT 1: Ekstrakt biljke Mirta održava stanice mladima i vitalnima.

fillevolution

Inovativne tretmane Becos kozmetičkim preparatima možete potražiti u MagneticSpa centru ljepote. U svom domu, zelenoj oazi, MagneticSpa centar u Splitu Vam nudi sve potrebno za ljepotu, opuštanje te ravnotežu duha i tijela.

Magnetic d.o.o.

Split, Poljička cesta 9

Tel: 021 779 881
www.magneticspa.hr

magnetic

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica