Wed09302020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Pomlađivanje kože čistim kisikom

tretman cistim kisikom

Lakoća, svježina i osjećaj kako koža diše; sve to i još više može se postići s najnovijom generacijom tkz. "aktivne kozmetike" uz pomoć inovativne tehnologije Fiflow BB61 koja koristi snagu čistog kisika, ključnog elementa za zdravlje kože.

Ovaj izuzetno ugodan i blagotvoran tretman za njegu i pomlađivanje lica, vrata i dekoltea, obavljaju dermatolozi diljem svijeta, a Hollywoodske dive na čelu s pop kraljicom Madonnom otkrile su da ga još prije par godina te ga redovno koriste prije svakog bitnog nastupa ili snimanja.

Prisutnost kisika preduvjet je za život svih stanica našeg organizma, a u svrhu pomlađivanja nije ga dovoljno samo udisati, već je neophodno izvana dodatno dovoditi kisik na kožu.

Tretman kože čistim kisikom, jedinstveni koncept intenzivne oksigenacije stanica kože, zasniva se na naprednoj, visoko funkcionalnoj tehnologiji FIFLOW BB61 koja na površini kože stvara mnogo sitnih mjehurića, na sebe vezuje kisik iz zraka i oslobađa ga u koži. Na taj način povećava opskrbu kože kisikom i potiče njezin metabolizam. Koža će posljedično "prodisati" i zablistati svježim i primjetno pomlađenim izgledom. Nakon obavljenog tretmana kisikom na kožu se aplicira terapijski koktel s hijaluronom i vitaminima.

Inovativni tretman pomlađivana kože kisikom rezultat je iznimnog napretka moderne kozmetike koja je, proizlazeći iz medicine, razvila potpuno neinvazivan, a učinkovit način za opskrbu kože kisikom koja vezivanjem, prijenosom i oslobađanjem atmosferskog kisika znatno poveća oksigenaciju stanica kože te posljedično potiče njihov metabolizam i jača sve fiziološke funkcije kože.

Vezivanjem i odstranjivanjem ugljičnog dioksida pridonosi se i detoksikaciji kože. Tako se dodatno jača potencijal za optimalno funkcioniranje stanica kože.

tretman kisikom

KONAČNI REZULTAT: poboljšanje općeg funkcioniranja, tonusa, strukture i izgleda kože.

Ova inovativna metoda, uz pomlađivanje kože, ublažava različite simptome neželjenih procesa u koži i cilja na njihov ključni uzrok: nedostatak kisika, te pomaže koži da ponovo diše te da se vrati u svoju "savršenu formu". Djeluje učinkom "druge kože" jer je koža nakon tretmana preporođena: ružičasta, podatna, odmorna i vidljivo pomlađena.

Tretman pomlađivanja čistim kisikom te druge inovativne tretmane profesionalnim kozmetičkim preparatima možete potražiti u MagneticSpa centru ljepote. U svom domu, zelenoj oazi, MagneticSpa centar u Splitu Vam nudi sve potrebno za ljepotu, opuštanje te ravnotežu duha i tijela.

Magnetic d.o.o.
Split, Poljička cesta 9
Tel:  021 779 881
www.magneticspa.hr

magnetic

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica