Wed09302020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Bioeffect kozmetika za mladenački izgled kože

Bioeffect kozmetika

Bioeffect® je vrlo mlada kozmetička marka iz Islanda koja je u samo nekoliko godina osvojila svijet. Bioeffect kozmetika ujedinjuje jedinstvene proizvode koji prvi među kozmetičkim proizvodima sadrže stanične aktivatore uzgajane u biljkama. Stanični aktivatori rasta (EGF – Epidermal Growth Factor) su proteini koji su nužno potrebni u biologiji ljudske kože jer služe biološkoj ulozi povećanja aktivacije i obnove stanica, što se očituje u pomlađenom i obnovljenom prirodnom sjaju kože. Njegovo otkriće 1986. godine nagrađeno je Nobelovom nagradom za medicinu.

Osnova kozmetičke linije Bioeffect® je serum koji kao ostali produkti iz linije – 30 dnevni tretman, hranljiva dnevna krema i serum za tijelo - sadrži EGF. Taj aktivator rasta stimulira obnovu kožnih stanica, zbog čega je koža vidno zdravija i mlađa, te dokazano smanjuje pojavu bora do 30%.

Tijekom mladosti koža sadrži dovoljno proteina te je stoga elastična, blistava, bez bora, dok staranjem količina tih proteina opada. Posljedica toga je staranje kože, gubitak sjaja, opuštenost, pojava bora, neujednačen ten. Nedavna nezavisna znanstvena studija koju je vodila dr. Martina Kerscher, profesorica kozmetičkih znanosti na Sveučilištu u Hamburgu, pokazuje jasne i jake učinke pomlađivanja primjenom Bioeffect® EGF Seruma, islandske kozmetičke senzacije za pomlađivanje kože. Rezultati studije pokazali su da se dubina bora znatno smanjila nakon upotrebe proizvoda u razdoblju dva mjeseca. Štoviše, debljina kože se upotrebom povećala za više od 60 %, a gustoća kože za više od 30 %.

Bioeffect kozmetika

Uporabom kozmetike BIOEFFECT koži dodajemo stanični aktivator EGF, koji je potiče proizvodnji kolagena i elastina, što se izvana vidi u glatkijoj koži, blistavijem tenu, smanjenju bora i svježijem izgledu.

Ovog proljeća je na tržište stigao novi, poboljšani serum Bioeffect® EGF Day Serum, proizveden posebice za dnevnu njegu te se postavlja uz bok svjetski poznatom i popularnom Bioeffect® EGF Serumu, osnovi prestižne kozmetičke linije Bioeffect®. Novi serum tako čitav dan pruža potpunu njegu s jačom koncentracijom proteina EGF, dobivenog iz biljke. Njegov je zadatak potaknuti samoobnavljanje stanica i proizvodnju veće količine kolagena i elastina. Serum sadrži minimalnu količinu sastojaka, ne sadrži alkohol, konzervanse, boje ni mirise.

Bioeffect kozmetika 

Bioeffect® EGF Day Serum je namijenjen svim tipovima kože. Za žene od 30. godine dalje koje za jutarnju njegu kože žele učinkovitu kozmetiku protiv starenja. Posebice je namijenjen korisnikom Bioeffect® EGF Seruma koji bi htjeli uživati u 24-satnom tretmanu protiv starenja s punim učinkom proteina EGF.
Za potpuno 24-satno djelovanje proteina EGF potrebno je koristiti Bioeffect® EGF Serum navečer i Bioeffect® EGF Day Serum ujutro.

Više o Bioeffect kozmetici saznajte na facebook stranici Bioeffect Hrvatska

Bioeffect kozmetika

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica