Wed07172019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Becos - tajna ljepote je razotkrivena

Stručnjaci iz laboratorija Becos kozmetike upoznati su s karakteristikama kože, kako lica, tako i cijelog tijela, te su svjesni činjenice kako svaka koža može imati različite potrebe.

Upravo iz tog razloga, nakon dugogodišnjeg rada i proučavanja osebujnosti ljudske kože, razvili su niz rješenja po mjeri svakoga, odnosno ciljane tretmane dostupne u kozmetičkim salonima; ekskluzivnim kozmetičkim proizvodima za svakodnevnu njegu kože lica i tijela.

Naime ovdje je riječ o potpunom i učinkovitom projektu ljepote koji je povjeren rukama obučenih i pouzdanih stručnjaka, u odabranim kozmetičkim salonima i centrima ljepote, koji nude potpuni i isključivi asortiman koji pruža jamstvo uspjeha i to zahvaljujući:

  • sveobuhvatnim kliničkim istraživanjima
  • opširnom znanju stručnjaka
  • pronalaženju specifičnih i personaliziranih odgovora
  • vidljivim rezultatima

Sigurnost striktnih i pouzdanih znanstvenih istraživanja koje provode laboratoriji Becos kozmetike pružaju odabranim profesionalcima priliku da koristite najkvalitetnije, revolucionarne, aktivne sastojke, formule, metode i tehnologije za njegu kože.

lift-evolution

Sveobuhvatnim kliničkim istraživanjima najnovijih kozmetičkih trendova, Becos je identificirao i razvio ciljane i potpune odgovore na sve potrebe vaše kože.

Upravo iz tog razloga, kozmetički saloni koji rade s Becos kozmetikom, pružaju kombinaciju naprednih proizvoda i tretmana koji nadopunjuju jedni druge u obliku personaliziranih i po mjeri razrađenih programa za njegu lica i tijela.

Vidljivi i znanstveno dokazani rezultati koji oživljavaju u rukama stručnjaka, zadovoljiti će čak i najzahtjevnije klijente i osigurati njihovu lojalnost ovom renomiranom kozmetičkom brendu.

becos

Inovativne tretmane Becos kozmetičkim preparatima možete potražiti u MagneticSpa centru ljepote. U svom domu, zelenoj oazi, MagneticSpa centar u Splitu Vam nudi sve potrebno za ljepotu, opuštanje te ravnotežu duha i tijela.

Magnetic d.o.o.

Split, Poljička cesta 9

Tel: 021 779 881
www.magneticspa.hr

magnetic

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica