Sun07122020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Make up trendovi za 2012/2013

make up trendovi 2013

Smjena sezona ne znači samo izmjenu odjeće i obuće u ormarima, već i promjenu načina na koji se šminkamo. Nalazimo se na rubu nove modne sezone 2012/2013. s kojom dolaze i novi modni trendovi pa tako i kada je u pitanju make-up.

Ako pogledamo sezonu pred nama, lako možemo steći dojam da gledamo pravi sudar svjetova. Kontrastne boje, tamne nijanse rame uz rame sa nude - prirodnim i gotovo neprimjetnim tonovima, sjajne i metalik teksture uz one matirane i neutralne, volumen i njegovo potpuno odsustvo, a sve to u savršenom balansu tako da ništa ne remeti jedno drugo. Savršeno je pak to što će u predstojećoj sezoni zasigurno svako pronaći ponešto za sebe.

Raskošna paleta najrazličitijih stilskih izričaja čeka na nas sa jednim jedinim pravilom kojega se obavezno treba strogo pridržavati u koliko uistinu želite biti u trendu, a to je -"naglasite samo jedan dio lica" - znači ili usne ili obrve ili oči ili obraze!

Na očima će biti dozvoljeno gotovo sve od smeđih nijansi i zamagljenog pogleda različitog intenziteta, preko ekscentričnog geometrijskog eyelinera u različitim bojama i color block sjenila na kapcima, do trepavica iscrtanih sjenilom.

Obrve moraju i mogu biti sve samo ne tanke. Prirodne, guste, bojane sjenilom za oči pa čak uz razne aplikacije i cirkone nalijepljene na i oko obrva. Stoga, ako ste odlučili hrabro popratiti modne trendove i u šminkanju, naglašeno je jedini način da u tome savršeno uspijete.

Usne mogu biti nešto jednostavnije riješene, stoga je opcija ili ruž u boji vina ili apsolutno prirodno i nude.

Kada je ten u pitanju možemo samo reći kako tu leži pravo iznenađenje ove jeseni, jer inače proljetni, nježni i orošeni ten stupio je na modnu scenu i za jesen - zimu 2012/2013, što je pravo osvježenje u svakom slučaju, a u kombinaciji sa intenzivnim rumenilom na obrazima napravit će od vas pravu snježnu kraljicu.

Jean Paul Gaultier make up 2013 Prada make up 2013 Donna Karan make up 2013

Chanel make up 2013 Ralph Lauren make up 2013 Loewe make up 2013

Christian Siriano make up 2013 Issa make up 2013 Mugler make up 2013

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica