Sun08092020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Dugotrajni make up

novogodisnji makeup2

Sa zimom, nam stižu i praznički dani i noći, a Novogodišnja noć je jedna od posebnih prigoda kada želimo izgledati savršeno. Ako želite da vaše oči izgledaju besprijekorno tijekom cijele večeri ovdje smo za vas pripremili par savjeta koji će vam pomoći u toj namjeri. Tajna dugotrajnog make upa na očima je u slojevima koji se nanose na kapke. Na ovaj način ćete uspjeti u namjeri da se sjenilo za oči ne razmaže ili da ne izblijedi. No, ipak nemojte pri tom zaboraviti kako ono što vašim očima pruža određenu dozu seksipila je blago razmazano sjenilo.

Za početak, primijenite dobru bazu. Nanesite sloj klasičnog korektora na područje oko očiju, ali ne i na kapke, jer će u tom slučaju sjenilo lako spasti.

Nanesite potom tanak sloj masnog sjenila, jer će se tako sjenilo u prahu lakše prilagoditi i neće spasti. Odaberite boju koja odgovara boji vaše kože.

Potom lagano prijeđite vlažnom četkicom umočenom u bronzer ili rumenilom preko cijelog oka pa onda dodajete još jedan sloj preko sjenila, koji će da spriječiti razmazivanje.

Trepavice uvijte uvijačem jer se samo tako maskara neće razmazivati.

S obzirom na to da usne imaju prirodno ružičastu boju, boja ruža ne bi trebala biti u istoj nijansi kao vaše lice. Za početak na usne nanesite bazu, pa tek onda nanesite ruž. Na ovaj će način vaše usne doći do izražaja, a da pritom izgledaju prirodno i lijepo.

U slučaju da ne želite stavljati ruž, a ni sjajilo za usne, možete se poslužiti i jako tankim slojem balzama za usne koji ćete staviti na vrh prsta, te ga nanijeti na usne i protrljati ih jednu o drugu.

Odabir tamnog ruža može biti zahtjevan posao. Započnite tako što ćete prstom nanijeti tanak sloj ruža, a zatim usne uokvirite odgovarajućom olovkom. Ovo će fiksirati bazu, te će ruž biti izjednačen i pružit će vašim usnama predivan izgled.

Čak i najkvalitetniji ruževi nakon nekog vremena izblijede. Kako bi ste ovo izbjegli, na usne prije stavljanja ruža nanesite malo pudera u prahu. Ovo pomaže pri fiksiranju i trajnosti ruža.

Kako bi ste postigli izgled punih usana, usne uokvirite svijetlim sjajilom, a potom ih obojite tamnijom nijansom ruža. Vremenom će tamna boja izblijediti, a vaše će usne izgledati senzualno.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica