Sun04052020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


4 ljetna prijedloga za ljetni make-up

ljetni makeup trend 2014

Ljeto često povezujemo sa svijetlim bojama i zanimljivim, nešto odvažnijim make-up trendovima. Ako baš niste vični sa sjenčenjem kapaka i upotrebom četkica za nanošenje sjenila, ako vas sve te složene make-up tehnike zbunjuju, za vas smo pripremili 4 jednostavna ljetna make-up prijedloga s intenzivnim ljetnim bojama koja vrlo jednostavno možete i sami primijeniti:

1. Linija tuša ili olovke na gornjem kapku: ova tehnika je jednostavan način da se doda malo boje i živosti u svakodnevnu make-up rutinu. Alternativno se linija može produljiti po želji prema vanjskom rubu kapka. I za kraj, malo jači sloj crne maskare i spremne ste za ljetni provod.

2. Linija tuša ili olovke na donjem kapku: donja linija svijetle boje, kao što je prikazano na slici čini kontrast tamnijoj nijansi olovke na gornjem kapku koju je potrebno malo razmazati kako bi postigli mekši izgled i naglasili svjetlinu donjeg kapka.

3. Unutarnji kut u obliku slova V: Ovaj izgled je nešto glamurozniji od prethodna dva. Za ovaj look je potrebno nanijeti tamnije mat sjenilo ili olovku iznad i ispod oka te dobro razmazati kako bi imali pozadinu za V oblik koji ide na unutarnji kut kapka. Ovaj nazovimo ga disco-look ostavlja dojam dragulja u unutarnjem kutu oka.   

4. Veći unutarnji kut u obliku slova V: Ovaj izgled je najdramatičniji od svih gore navedenih, te se preporuča u isključivo u večernjoj "clubbing" varijanti. Za ovaj look je potrebno nanijeti tamnije mat sjenilo ili olovku na vanjski dio kapka i to do pola, zatim olovku ili tuš svijetle boje na unutarnju polovicu, ponovno oblikujući nešto veće slovo V. I za kraj malo jači sloj crne maskare upotpuniti će ovaj glamurozni ljetni look.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica