Sat09262020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Zaustavite prekomjerno znojenje

Dr med

Zaustavite PREKOMJERNO ZNOJENJE u području PAZUHA na siguran, dugotrajan i učinkovit način u Poliklinici dr. Tončić

Dolazak toplijeg, sunčanog vremena svima izaziva veselje i ugodu a Vama grč u želucu jer s visokim temperaturama Vaš problem znojenja dolazi još više do izražaja.  Neestetske fleke u području pazuha izazivaju osjećaj neugode a svakom sastanaku, poslovnom ili privatnom, pa i odlasku na kavu, prethodi nanošenje velikih količina dezodorana, koji u konačnici ne djeluju, te biranje odjeće koja Vam se zapravo i ne sviđa ali na kojoj se velike znojne fleke ne ističu pretjerano, ili barem ne izdaleka.

„Pacijenti s hiperhidrozom – pojačanim znojenjem u području pazuha, javljaju nam se kada znojenje postane nepodnošljivo i kada ih počne ometati u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Nakon pregleda i razgovora pacijenti se odlučuju za terapiju Botoxom. Botox se aplicira direktno pod kožu s ciljem da blokira živčane ogranke koji kontroliraju žlijezde znojnice, na taj način smanjujući pojačano znojenje.

Terapija je bezbolna a Botox se injicira na područje pazuha iznimno tankom iglom na prethodno iscrtanoj mreži. Tretman traje 20-ak minuta, nakon čega se možete vratiti svojoj svakodnevnoj rutini. Pozitivni učinci pojave se nakon 72 sata od aplikacije, a traju fantastičnih 200 dana – 8 do 12 mjeseci.

Proljeće je, stoga, idealno za tretman pazuha Botoxom, jer cijelo ljeto, do sredine jeseni možete uživati u blagodatima tretmana, noseći odjeću koju želite i nesmetano obavljati svakodnevne aktivnosti“, naglašava mr.sc.dr. Rajko Tončić, estetski kirurg iz Poliklinike dr. Tončić. „Naši pacijenti su iznimno zadovoljni učinkom Botoxa.

Terapija Botoxom se, bez smetnji za zdravlje pacijenta, može ponoviti ponovnom pojavom simptoma pretjeranog znojenja, nakon 8 – 12 mjeseci od prethodne terapije“, objasni nam je dr.med. Dinko Tončić, estetski kirurg. U Poliklinici dr. Tončić pojasnili su nam da se Botox u medicini koristi već 20-ak godina, a u svrhu terapije protiv pretjeranog znojenja u području pazuha, koristi se gotovo 10 godina a odobren je od strane američke Agencije za hranu i lijekove.

Poliklinika Dr. Tončić
Mlinovi 159 A, Zagreb
Hrvatska
www.toncic.net

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel. 00385 1 461 88 88
Fax. 00385 1 463 78 01

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica