Thu07092020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Što je seksi muškarcima a što ženama

sto je seksi muskarcima a sto zenama

Ako ćemo biti realni činjenica je kako muškarci u principu rijetko kada primjećuju detalje. I uvijek će kazati kako im je puno draže nježno i jednostavno, dok je kod žena upravo suprotno. Žene vole povući i pokoji hrabriji potez olovkom, ružem ili četkicom...a u ovom članku smo vam pripremili obje strane priče, odnosno što muškarci smatraju da je seksi, a što žene i zbog čega je to baš tako.

Seksi usne za muškarca uglavnom podrazumijevaju boju i teksturu: mat i roskasto bež, dok je za žene često to sjajna i crvena. Zašto?

Mi žene se prema ruževima i sjajilima odnosimo kao prema cipelama – jako brzo nam dosade i često bi smo ih mijenjale. No dečki, kada nas vide sa sjajnim, svježe nanesenim slojem žarkog ruža promisle uglavnom samo na jedno – hoće li im se sva ta boja preslikati na lice, ili, ne daj bože, na novu košulju?!

Upravo tu leži i objašnjenje zbog čega većina muškaraca nije sklona žarkim bojama ni ultra sjajnim teksturama. Zbog toga, kada ste s dečkom, lagano s prstima utapkajte malo ruža kako bi ste vašim usnama dali prirodan izgled, a kada izlazite vani u ženskom društvu – slobodno posegnite za žarkim i sjajnim bojama.

Kada su trepavice u pitanju, muškarci vole prirodno duge, dok je žene često posežu za umjetnim trepavicama. Zašto? Kao što nisu skloni žarkim bojama na usnama isto tako uglavnom nisu skloni ničemu što izgleda umjetno.

Svi ti modni dodaci njima odvraćaju pozornost od nas samih, a to ne želimo ni mi, a ni oni. Premda umjetne trepavice nećemo lijepiti svaki dan, njihov efekt bi svaka žena trebala isprobati, barem jednom, jer efekt je naprosto magnetski te ćete zasigurno plijeniti poglede drugih.

Doduše razne moderne maskare za oči postižu gotovo identičan izgled, s time da je maskara u prednosti jer ne stvara toliko umjetan dojam kao umjetne trepavice, a i nanosi se puno jednostavnije i brže.

Privlačne oči koje plijene mušku pažnju su uglavnom oči iscrtane klasičnom smoky eyes tehnikom, dok žene preferiraju istaknuti ih bojom. Zašto? Svi znamo kako se oči smatraju ogledalom duše, ta kako one govore puno o nama. Smoky eyes tehnika šminkanja koja podrazumijeva oči uokvirene tamnom olovkom i kapke osjenčene tamnim sjenilom što pruža efekt velikih očiju muškarcima se jako sviđa.

Eksperimentiranje sa žarkim bojama poput ljubičaste i zelene ostavlja zaigran dojam i govori o vašem trenutnom raspoloženju, što je pun pogodak kada izlazite vani u ženskom društvu. Jaku boju olovke za oči kombinirajte sa sjenilima bež nijansi, a uz crnu olovku za smoky eyes koristite sive tonove sjenila.

Seksi šiške za muškarca podrazumijevaju one prebačene na stranu dok žene vole one ravno podrezane. Zašto je to tako? Ravno podrezane šiške u trendu su već jako dugo i to iz razloga jer ostavljaju šik i samouvjereni dojam, dok one koje mekše padaju niz lice stvaraju nešto nježniji.

Ako ne želite odabrati niti jedan od ova dva stila, ostavite šiške nešto dulje, a samo jedan uži dio podrežite ravno. Tako ćete imati veću slobodu prilikom oblikovanja frizure jer ćete kraće šiške uvijek lako moći stopiti s dužima i obratno. Šiške su zahvalne i kod dulje kose jer kada je svežete, njih možete ostaviti da nježno padaju niz lice.

Privlačni nokti za muškarce uglavnom podrazumijevaju jednostavnu, sjajnu pedikuru dok žene preferiraju sjajnu manikuru. No što je u biti uloga laka za nokte? Osim činjenice da se nama sviđa ukrašavati nokte atraktivnim, sjajnim bojama, lak za nokte savršeno skreće pozornost na te dijelove našeg tijela – stopala i ruke.

Muškarci na ženska stopala gledaju kao na jedan vrlo intiman dio tijela pa im godi promatrati nožne prstiće i nalakirane, sjajne nokte. S druge strane, naše su ruke uposlenije i češće su nam „ispred nosa“ pa su lijepo manikirani nokti ruku užitak koji si često rado priuštimo. No, bilo bi dobro voditi računa o tome da na rukama i na nogama imate istu boju laka.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica