Thu07022020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Što muškarci priželjkuju u seksu

sto muskarci prizeljkuju u krevetu

Premda je ovdje riječ o temi koja je za mnoge područje obavijeno velom tajni, ponekad čak i tabu, s vremena na vrijeme dobro je zaviriti u muški um kako bi došli do spoznaje o tome što muškarci potajno priželjkuju.

Moguće je da vas vaš dragi očajnički želi zamoliti da ga vežete lisicama ili da se obučete u seksi medicinsku sestru, ali se ne usuđuje jer se plaši kako bi vas to moglo prestraviti.

Problem leži u tome što se može dogoditi da pomislite kako je vaš dragi sklon seksualnim devijacijama. No, činjenica je kako je najbolje otvoreno ga pitati ima li neke seksualne maštarije. Pritom trebate pripaziti da, kada vam kaže, nipošto ga ne smijete ismijati, već je preporučljivo da si pružite priliku i malo eksperimentirate.

Za početak možete eksperimentirati s različitim lokacijama. Kada kažemo "lokacijama" pritom ne mislimo na spavaću sobu ili stan, on bi zasigurno želio isprobati i neke druge lokacije. Možda negdje u javnosti, negdje na javnom mjestu, mračnoj ulici, automobilu i sl. Ovo je pomalo riskantno, a činjenica je kako riskantne situacije pojačavaju navalu adrenalina, a malo dodatnog uzbuđenja uvijek dobro dođe.

On bi zasigurno htio vidjeti nešto novo. Možda će vam ovo zvučati trivijalno, ali muškarci vole vidjeti i drugačiju frizuru "tamo dole". Možete na primjer "skinuti" sve i ostavite tek tanku liniju. Muškarci su vizualna bića, i to puno više od nas žena. Ovdje će pomoći i novo seksi donje rublje ili visoke potpetice, a ni striptiz poput onoga što je Kim Basinger izvela u filmu 9 1/2 tjedana nije loša ideja.

On bi htio više raznolikosti stoga ne bi bila loše da mu s vremena na vrijeme pošaljite zavodljivu, seksi SMS poruku, na primjer dok je na poslu ili s prijateljima na piću. Ili možda golišavu fotografiju s porukom: "Ovo te čeka kada stigneš kući". Možete ga iznenaditi i s nekom novom pozom, misionarskom položaju se uvijek možete vratiti, ako drugo ne upali.

On možda čezne za seksi igricama! Stoga savjetujemo da ga povremeno izazovete, neka bira da li želi seksi konobaricu dok gleda utakmicu ili masažu cijelog tijela, ali pod uvjetom da i on vama nešto zauzvrat ponudi. Možete predložiti i poker u svlačenje, to će svakako privući njegovu pažnju. Svakako, upotrijebite maštu i nećete požaliti!

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica