Thu08222019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Mali trikovi koji pale (kod) svakog muškarca

mali trikovi koji pale kod svakog muskarca

Ako ste imali u planu još noćas zavesti svog partnera, za to vam neće biti potrebno puno vremena. Biti će dovoljno da odaberete par pravih riječi koje svaki muškarac želi čuti.

Svi smo već svjesni činjenice kako se većina muškaraca pali na neočekivane pozive na seks. Stoga, ako ste ga planirali zavesti, nećete biti potrebno previše truda ako znate par seks -trikova, na koje se pale gotovo svi muškarci na svijetu. Naime, u pitanju su magične riječi poput onih “želim te sada i ovdje“, na koje ni jedan pripadnik jačeg spola neće ostati ravnodušan.

Tu su nadalje i seksi - igrice koje su također uvijek dobrodošle jer su zabavne, pune uzbuđenja i zbog njih će vas vaš partner samo još više željeti i obožavati. Sve što treba je da mu u neočekivanom momentu i na neočekivanom mjestu kažete da ga želite. Naravno, upotrijebite maštu i budite kreativne, vaš će muškarac to znati cijeniti, a zadovoljstvo će biti obostrano.

Poznata je činjenica kako većina muškaraca koji vole svoju partnericu po prirodi i vode računa o njenom zadovoljstvu, stoga zašto bi Vi zapostavile njihovo? Vrijeme je da ugodite svom partneru, ali u isto vrijeme i sami iskusite strast i seksualnu energiju koja "podiže iz mrtvih".

Znanstvenici često znaju naglašavati kako su rečenice koje aludiraju na neočekivan seks pravi okidač seksualne želje i seksualnog naboja kod muškaraca. U tim situacijama muški mozak oslobađa endorfine koji su zaslužni za ubrzavanje impulsa te pozitivno utječu na raspoloženje; odnosno dovode muškarca u stanje jake seksualne uzbuđenosti.

No, ono na što znanstvenici upozoravaju jest činjenica kako treba povesti računa o mjestu i vremenu na kom ćete izgovoriti te "magične riječi", s obzirom na to da postoje situacije u kojima vam ideja naprosto neće upaliti. Stoga je potrebno dobro razraditi plan i, još jednom napominjemo, upotrijebiti maštu te se prepustiti vatrometu strasti.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica