Fri12132019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Gdje žene najčešće griješe...

greske zena u krevetu

Često se pitamo što je to što ženu čini dobrom ili lošom u krevetu, a odgovor na ovo pitanje najbolje mogu dati sami muškarci. I premda njihovi odgovori znaju biti različiti, najčešće se žale na račun ženske nezainteresiranosti za seks, njihovu preopterećenosti vlastitim izgledom, sramežljivosti te njihovo nepoznavanje "materije". Stoga, drage dame, čak ni isprobavanje različitih položaja iz Kamasutre, drevnog indijskog teksta koji sadrži praktične savjete za različite seksualne aktivnosti, neće vam pomoći da postanete najbolje ljubavnice na svijetu, ako se pronađete u sljedećim muškim primjedbama.

Ne zna dovoljno o seksu - odnosno o muškim dijelovima tijela! "Ona se uvijek smije kada joj pokušavam objasniti kako me treba dodirivati i što je ono što me zapravo uzbuđuje." - Žene često misle kako je to kikotanje slatko, ali muškarci to smatraju uvredljivim. "Ona ne samo da nema pojma kako funkcionira moj penis, već uopće ne pokazuje nikakav interes da to nauči", riječi su jednog muškarca o jednom od najčešćih problema.

Ovdje ćemo vam odmah reći kako su, u ovom slučaju, muškarci apsolutno u pravu. Žene bi uistinu trebale znati neke osnove o tome kako funkcionira muško tijelo. Činjenica je kako svi mi možemo sjesti za računalo i tipkati s dva prsta, ali nikada nećemo biti tako dobri kao netko ko je završio tečaj za profesionalnog daktilografa i naučio spretno tipkati koristeći svih deset prstiju. Upravo iz tog razloga predlažemo da kupite dobar vodič kroz seks i pomno ga proučite. Jednom kada savladate osnove potrebno je samo primijeniti teoriju u praksi i postat ćete odlična ljubavnica. I zaboga, prestanite se kikotati!

Žene često očekuju da im muškarci čitaju misli! "Jednom sam je priupitao da li je doživjela orgazam i ona mi je rekla kako nije. Na moje pitanje zbog čega, odgovorila je kako je željela oralni seks koji joj ja nisam pružio" - primjedba je jednog muškarca.

Trebate upamtiti kako je očekivanje od partnera da prepozna svaku vašu želju apsolutna glupost! To što netko dobro poznaje svog partnera i želi mu ili joj udovoljiti ne znači da taj netko ima i kristalnu kuglu iz koja može pročitati baš sve partnerove skrivene želje. Naprotiv, nitko ne može znati što je u nečijoj glavi, stoga je potrebno sve što želimo jasno i dovoljno glasno izreći.

Nezainteresirane su za seks! "Ponekad imam osjećaj kako je ženama stalo do seksa samo na početku veze, a jednom kada ona postane ozbiljna, one naglo izgube interes. To mi se događa sa svim djevojkama s kojim sam ikad bio. Na početku stalno "plaze" po tebi, a nakon nekog vremena postaju apsolutno nezainteresirane, kao da ih se intima ne tiče" -  tvrdnja je velikog broja muškaraca.

Kada spominju intimu oni se uglavnom referiraju na seks i na činjenicu kako žene u duljim vezama, nakon nekog vremena, izgube interes za seksom. Smatraju i to da se žene na početku veze samo pretvaraju, a poslije pokažu što uistinu misle i koliko im je seks bitan u životu. Odgovor na to što se u biti sa ženama zbiva je jako logičan: njima postane dosadno jednom kada seks postane predvidiv. A kada im je dosadno, one jako teško postižu orgazam jer im treba dosta mentalne i fizičke stimulacije kako bi ga doživjele.

Jako dobro znamo kako ljudima jedan te isti obrok svaki dan na kraju dosadi, te žele promjenu, no ipak puno parova jako često upadne u rutinu kada je seks u pitanju. Zbog toga je jako važno promijeniti barem jednu stvar svaki puta kada imate seksualni odnos. To može biti promjena poze, prostorije, rasvjete, donjeg rublja ili nešto slično. Upotrijebite svoju maštu i nećete zažaliti.

Žene su preopterećene svojim izgledom! "Ona ne voli seks na boku zbog toga što vjeruje kako joj stomak u toj pozi izgleda debeo. Ne želi biti gore jer misli kako joj grudi ne izgledaju lijepo. Ne želi se niti presvući preda mnom, ako joj ne obećam da neću gledati u njenu guzu" , česti su prigovori muškaraca o ženama koje su preopterećene svojim izgledom, čak i u onim najintimnijim trenucima kada bi trebale biti najopuštenije.

Muškarci uglavnom nisu opterećeni svojim izgledom i ne gledaju svoje djevojke tako kritički i detaljno kako one gledaju same sebe. Činjenica koja se stalno iznova dokazuje je upravo ta da se ženska ideja o savršenom tijelu uopće ne poklapa s onom koju muškarci imaju. Par kilograma viška, što mnogim djevojkama predstavlja velik problem, muškarcima zna biti jako seksi. Oni ne misle kako je njihova draga debela i okrugla, već bujna, topla i ženstvena.

Stoga, ako ste vi preopterećene izgledom vašeg tijela i niste zadovoljne njime, logično je i kako će vaš seksualni život zbog toga patiti. Jedno znanstveno istraživanje dokazalo je kako su one žene koje su imale pozitivan stav o svome tijelu doživljavale orgazme u čak 73% seksualnih odnosa.

Sve u krevetu prepuštaju muškarcima! - "Znate li koja je osnovna razlika između vođenja ljubavi s suprugom i jedenja špageta? Špageti se barem miču!" poznata je (neslana) šala s kojom se većina žena najvjerojatnije i neće baš složiti, no činjenica je kako većina muškaraca baš taj primjer koristi kako bi slikovito prikazali situaciju u kojoj se nalaze.

Većina žena nažalost smatra, ne samo to da muškarci trebaju potaknuti seks, već i to da oni sami trebaju obaviti cijeli posao do kraja. No, ako želite biti dobra ljubavnica, trebate ipak vi biti ta koja će ponekad preuzeti inicijativu i odgovornost u spavaćoj sobi. Prestanite se izvlačiti i prepuštati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite poput plastične lutke.

Preuzmite igru na način da ga s vremena na vrijeme zavedete i za vrijeme predigre budete baš vi ta koja će voditi glavnu riječ. Upamtite kako je dobro da malo i vi budete na njemu tijekom odnosa, a ukoliko ga uistinu želite zadiviti - inicirajte seks onda kada ga on najmanje očekuje.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica