Mon09282020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Modna reputacija ili modom do posla

modna reputacija-modom do posla

Naš stil, odnosno imidž govori puno toga o nama, pa je to slučaj i kada je u pitanju posao. Prvi dojam kojeg ostavljamo kada odemo na poslovni intervju vrlo je bitan, te putem tog prvog utiska; slike koju prikažemo o sebi, poslodavac može zaključiti podosta stvari o nama, a većinu samog prvog dojma stječe se na osnovu našeg oblačenja. Stoga, svakako, prije svakog intervjua za novi posao dobro razmislite koji ćete styling odabrati:

  • Ako ste klasičan tip najjednostavnije i najbolje je obuči klasični komplet; odijelce, nebitno da li je to suknja ili hlače sa sakoom i bluzom u sličnom tonu. Ovaj styling uvijek ostavlja dojam poslovne i dobro organizirane osobe koja zna što hoće.
  • Ako niste pobornik strogog klasičnog stila, a ipak želite ostaviti dojam elegantne osobe, obucite usku haljinu na pruge i preko nje dugačak džemper. Kao dodatak ovoj kombinaciji uvijek dobro dođe remen i nakit. U ovoj odjevnoj kombinaciji izgledat ćete moderno, ali i skroz poslovno u isto vrijeme.
  • U koliko posao za koji se spremate na razgovor iziskuje kreativnost, onda bi ipak u odabir stylinga trebali unijeti malo maštovitosti i kreativnosti, te poslovnom looku dodati vašu osobnu notu. Samo nemojte pretjerivati sa kreativnošću, ipak je to poslovni sastanak!
  • Možete, na primjer, umjesto klasičnih sivih i crnih tonova uvesti malo življe boje i opredijeliti se za sako ili bluzu sa nekim uzorkom ili malo ne klasičnom formom kroja.
  • U koliko posao za koji se spremate na razgovor više od akcije  i želite ostaviti dojam dinamične i praktične osobe, onda je najbolje obuči hlače ili široku suknju, i to u kombinaciji sa nekom maramom u pastelnoj boji.
  • U koliko želite izgledati manje formalno, široka suknja i ravne cipele ostavljaju dojam otvorene, ali istovremeno i elegantne osobe.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica