Thu07022020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Božićna dekoracija

bozicna dekoracija

Božićna groznica polako se uvlači u domove. Kupuju se Božićna drvca, ukrasi i dekoracija. Kako ukrasiti vaš dom, a da pri tome ne pretjerate sa bojama i oblicima? Pripremite vašu trpezariju za nadolazeće praznike tako što ćete dekorirati stol u crvenoj i bijeloj boji. Dodajte srebrne ili zlatne i kristalne detalje za dodatni sjaj i okačite velike zvijezde od debelog papira na strop. Po stolu raspršite sjajne konfete.

Dekoriranje Božićnog drvca je izuzetno važno ukoliko želite postići savršen izgled i pravi blagdanski ugođaj. Udaljite se malo od vašeg božićnog drvca koje dekorirate i dobro ga pogledajte kako biste uočili eventualne nepravilnosti i na vrijeme ih ispravili.
Božićne kuglice moraju biti ravnomjerno raspoređene, isto kao i dekorativne trake. Najbolja kombinacija boja je crvena i zlatna uz dodir svjetlo plave za moderan izgled.

Napravite centralno mjesto na vašem stolu tako da uzmete šalicu za čaj i okrenite je naopako. Na nju stavite tanjur i još jednu šalicu koju ćete okrenuti na pravu stranu. Tako postavljen tanjur vam može poslužiti kao stalak za poslastice. Dekorirajte ga kolačima, čokoladicama, a u šalicu stavite božićne kuglice za dekoraciju jelke.

Napravite i u dječjoj sobi praznični ugođaj tako što ćete postaviti malo novogodišnje drvce i fino ga ukrasiti. Stavite nekoliko poklončića ispod njega koje vaši mališani, na Božićno jutro mogu otvoriti. Ukrasi i dekoracija nisu samo za Božićno drvce. Kuglice i lampice možete staviti i u stakleni fenjer, te ga postaviti na stol u uglu sobe.

Zlatna boja je klasični izbor za Božić, ali sa dodatkom čokoladno smeđih nijansi vašoj dekorativnoj šemi može dati dubinu i sofisticiranost. Dajte i vašem hodniku praznički izgled uz pomoć malih jelki, lijepe dekoracije i umotanih darova koji će biti spremni da ih uručite prijateljima koji dođu u posjet. Neka vaše prijatelje odmah na ulazu dočeka blagdanska atmosfera.

Na prozorima, na prozorskoj dasci, lijepo će stajati malo drvce ili neki drugi aranžman, ukoliko za to imate mjesta. Papirnati ukrasi su još jedna super prigoda da se poigrate sa djecom i uživate u njihovim pahuljicama i ostalim ručnim radovima. Razni ukrasni sprejevi, u vidu umjetnog snijega ili u raznim bojama, koji se nanose na staklo su također zanimljivi. Možete izrezati različite oblike kojima ćete zaštititi staklo dok ćete ostatak prekriti sprejem. Provjerite prethodno da li se sprej lako skida.

Božićne kuglice super izgledaju kada se okače na prozore, obasjane suncem, kao i drugi svjetlucavi predmeti. Okačite ih na različitoj visini.

Božićna dekoracija Božićna dekoracija

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica