Mon04062020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Muško-ženska prijateljstva

musko-zenska-prijateljstva

Za veliku većinu ljudi muško-ženska prijateljstva nisu moguća, ali ja i dalje smatram kako je najnormalnije imati pravog prijatelja, a da nije istog spola. I sam imam nekoliko prijateljica za koje mogu reći kako nije bilo jačih osjećaja barem s moje strane. Međutim ako sumnjate da bi vaš prijatelj htio nešto više s vama, a vi ne dijelite njegove simpatije, bolje da okončate to prijateljstvo što prije. Razlog je u tome što bi se svako prijateljstvo trebalo temeljiti na povjerenju i istini, a ne na skrivenim osjećajima. Usprkos tome muško-ženska prijateljstva su itekako ostvariva, samo ih naši stereotipi ne dopuštaju.

Nijednoj ženi ne bi bilo ugodno čuti od muža da ide na kavu sa svojom frendicom, a još manje ugodno bi bilo da je obratno. Drage žene, pa zamislite samo reakciju vašeg momka/muža da mu kažete da idete na piće sa svoja dva najbolja prijatelja. Vjerojatno bi dobio infarkt. Dolazimo do zaključka kako ljubomora sputava stvaranje muško-ženskih prijateljstava i kako smo zapravo još poprilično nezreli za
takav korak. Ipak mora se priznati kako su muškarci više "krivi" za takvu situaciju. Većina  muškaraca na žene gleda kao na seksualne objekte i potencijalne partnerice, te niti ne pomišlja na prijateljske odnose. Dok se takav stav ne promijeni, bojim se kako će muško-ženska prijateljstva za mnoge ostati tabu.

by Matija Zdunić

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica