Thu10292020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


MojSmjestaj.hr – centralno mjesto za sve one koji žele na more i do 40% povoljnije!

Prošla su vremena kada smo bili prisiljeni plaćati skupe agencije i njihove provizije.  Koliko smo puta radi uštede i izbjegavanja skupih provizija na more kretali „na slijepo“ pa onda po lokalnim mjestima i gradovima stupali u direktan kontakt s vlasnicima privatnoga smještaja na ulici ili im kucali na vrata apartmana u nadi da ćemo pronaći nešto povoljno. Sva sreća ta vremena su daleko iza nas! :-)
Na vrlo jednostavan i kvalitetan način portal MojSmjestaj.hr svakome osigurava direktan kontakt s vlasnicima privatnoga smještaja iz topline vlastitoga doma, na vrijeme, bez žurbe i stresa. U samo dva klika odaberite željenu destinaciju, pronađite apartman koji Vam najviše odgovara i putem kontakt forme stupite u direktan kontakt s vlasnikom. Rana rezervacija je najpovoljnija i osigurava Vam najveće popuste. U odnosu na agencije, ovdje možete proći i do 40% povoljnije, što u ovim teškim i kriznim vremenima svakome mami osmijeh na lice. Hoćete li za tu razliku u cijeni ostati nekoliko dana duže na moru ili ćete istu  iskoristiti za troškove puta, obilazak nacionlanih parkova, kupovinu suvenira – na Vama je da odlučite :-)

Prilikom dizajniranja portala, najveću pozornost pridavali smo budućim korisnicima - potencijalnim gostima s jedne strane i vlasnicima privatnoga smještaja s druge strane.  Glavna vodilja bila nam je jednostavnost, funkcionalnost i što kraće vrijeme pronalaska smještajne jedinice.  Upravo radi toga smo na sami vrh stranice ugradili tražilicu putem koje najbrže stižete do željene destinacije. Nakon ukucavanja željene destinacije i pritiska na gumb traži – izlistati će Vam se svi apartmani koji se nalaze u tom gradu ili mjestu.

trazilica

Svaki apartman sastoji se od glavne fotografije, cijene, udaljenosti od mora i plaže, te broja zvjezdica i ukupnog kapaciteta. Za više detalja potrebno je kliknuti na ime smještajne jedinice. Nakon toga otvara se opis apartmana, dodatne fotografije, kalendar zauzetosti, lokacija objekta te brojne druge korisne informacije. Na samom kraju nalazi se kontakt obrazac u koji unosite svoje ime i prezime, email, telefon... te osobnu poruku vlasniku privatnoga smještaja.  U pravilu odgovor možete očekivati kroz sat ili dva, često i puno brže jer u današnjim vremenima većina vlasnika apartmana koristi pametne telefone i tablete te su više manje konstantno povezani s email poslužiteljem.

smjestajnejedinice

Portal MojSmjestaj.hr nudi Vam i niz zanimljivih članaka koji se nalaze na linku Upoznaj Hrvatsku. Saznajte gdje je najluđa zabava na Jadranu, koje plaže nose epitet plaže s plavom zastavom,  koje su najbolje hrvatske plaže za pse, a koje za nudiste itd...

upoznajhrv

Svakako posjetite i Facebook stranicu portala na kojem se svakodnevno objavljuje svježa ponuda apartmana, akcije, ali i prekrasne fotografije mora, plaža i ostalih atrakcija.
Ljetujmo povoljnije – ljetujmo uz MojSmjestaj.hr!

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica