Sun09272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Preporuke i ideje za proljetno - ljetnu frizuru

preporuke i ideje za proljetno ljetnu trendi frizuru

Divlji uvojci - Imate tanku kosu kojoj želite dodati volumen? Diskretno šišana, stepenasta frizura je idealno rešenje. Ova frizura će vizualno povećati gustoću kose, a možete je oblikovati u nježne romantične ili divlje seksi uvojke. Ključno za obje forme je da prije sušenja, na dio kose uz sam korijen, nanesete sprej ili pjenu za volumen. I možete se opustiti jer će vaši seksi uvojci zavoditi gdje god da se pojavite.

Harmonični repovi - Želite malo eksperimentirati sa trendovima, ali se ne možete odreći duge kose? Evo načina da je osvježite; igrajte se stepenastom frizurom ali oprezno. Repovi moraju biti harmonični, nikako nagli i trebaju se blago stapati jedan u drugi. Ovako ošišana kosa svakako će izgledati življe; jednostavna je za oblikovanje - bilo da želite izgledati kao da ste tek ustali iz kreveta -  samo je poslije pranja dobro izgužvajte ili kao da ste upravo krenuli na važan event - tjeme natapirajte, prednje pramenove podignite ukrasnom trakom, a ostatak kose skupite u ležernu punđu.

Čupavi bob - Čupavi bob je idealan za ljeto kada nam je svakodnevno uređivanje frizure zadnja stvar na svijetu o kojoj razmišljamo. Ova frizura je istodobno snažna i opuštena te je stoga idealna od jutra do večeri.

Razbarušena punđa - Prekrasna razbarušena punđa iz koje namjerno ispadaju pramenovi, koja pomalo podsjeća na frizure pin-up djevojaka u modernijoj verziji, ali i na one glamurozne frizure 60-ih idealna je za sve djevojke s kosom dužom od dužine ramena.

Prirodni uvojci - Razdjeljak sa strane i duga kosa, uređena bez previše peglanja i ravnanja idealna je za djevojke koje imaju nešto rjeđu kosu jer je u suprotnom, s puštenom kosom prevruće.

Kratko i zanosno - Ako se odlučite ošišati na kratko za proljeće ili ljeto to će vam u neku ruku olakšati život, jer za vrijeme nadolazećih vrućina nećete morate brinuti o tome kakva će vam biti frizura, a i manje ćete se znojiti.

Bojite li se pak da nećete izgledati seksi prisjetite se samo nekih poznatih dama koje su kratku kosu ponosno nosile i bile totalno „HOT“ poput kraljice Madonne u spotu „Rain“ ili pak prelijepe i seksi Sharon Stone. Kratka kosa istaknuti će vaše crte lica i naglasiti oči pa će vas ljudi primjećivati i nećete se više moći „skrivati“ iza duge kose.

cupavi bobdivlji uvojciharmonicni repovi

kratka frizuraprirodni uvojcirazbarusena punda

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica