Sun09272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Moderne frizure za proljeće

moderne frizure 2011

Kada je riječ o nadolazećoj sezoni žena je uvijek raspoložena za promjene. Želi isprobati nešto novo i drugačije, nove modne dodatke, novi make up, novu modernu garderobu, a u većini slučajeva i novu, modernu frizuru. Kada se radi o ovim stvarima ono prvo što se uradi je bacanje pogleda na modne piste i reklamne kampanje, jer je tu izvor novih trendova. Samo Pa evo malenog osvrta na reklamne kampanje proljetne trendove za frizure 2011.

Morski valovi u kosi su jedan od najpopularnijih stilova za sezonu proljeće 2011. Kao takvi oni predstavljaju savršenu alternativu svima koji vole manje napadan izgled koji odgovara proljeću i ljetu. Stil koji je zastupljen u Armanijevoj kampanji je pravi primjer opuštene frizure sa razigranim daškom ljeta. Kampanja modne kuće Thomas Wylde, sa druge strane predstavlja primamljive frizure za koje se više veže nekakav “grunge” stil modnih buntovnica, nego plaža i valovi. Reklamna kampanja modne kuće Reserved  predstavila je “uredne valove” koji stvaraju dojam momentalne elegancije.

moderne frizure 2011 armanimoderne frizure 2011 Thomas Wylde

Oni koji su pobornici „vintage“ stila, imaju priliku zapaziti kreativne ideje, posebno za valovitu kosu. Kampanja Jill by Jill Stuart iskusno vraća sjaj i glamur starog Hollywooda stavljajući u prvi plan sočne kovrče sa malo više volumena za dramatičan izgled. Christian Dior nam ističe vrlo sličan stil, ali sa malo drugačijim pristupom. Sa divnim osjećajem za simetričnost, dobro poznata modna kuća također bira kovrčavi stil za svoje reklamne kampanje. Ipak dašak „vintage“ stila je više nego očigledan, a frizure izgledaju kao da su nesavršeno oblikovane, što je upravo detalj koji dodaje draž modernizma.

moderne frizure 2011 Christian Diormoderne frizure 2011 Jill by Jill Stuart

Konjski rep je također zastupljeni stil reklamnih kampanja za sezonu 2011, posebno onih koje promoviraju ležerniji pristup nadolazećim modnim trendovima. Jednostavan i moderan, konjski rep ostaje jedan od vječnih mladenačkih stilova koje možete odabrati i primijeniti ove sezone.  Ako ipak želite nešto malo sofisticiranije na primjer punđu, u reklamnim kampanjama se i na to mislilo. Vera Wang je odabrala nevjerojatnu, uglađenu punđu sa jakim tragom klasicizma koja odgovara svečanim prigodama. „Casual“ varijantu klasične punđe možemo uočiti u reklamnoj kampanji modne kuće O’2ND u kojoj je “kaotična” punđa ukrašena jednostavnom trakom za impozantni učinak.

moderne frizure 2011 O2NDmoderne frizure 2011 Vera Wang

Premda duga kosa prevladava većinom reklamnih kampanja i modnih pista zahvaljujući svojoj svestranosti, proljetne kampanje odlikuju i velikim brojem zanimljivih kratkih i srednjih stilova frizura. Kratka kosa poručuje kako bob frizura ni u kom smislu nije izgubila na popularnosti. Najzanimljiviji stil je svakako onaj koji nosi manekenka Abbey Lee Kershaw koja je ujedno i pozirala za kampanju Atelier Vesace, čiji su bob prozvali nadimkom “mushroom bob”. I Sisley reklamna kampanja zastupa nevjerojatni bob sa čvrstim geometrijskim dodirom.

Sve u svemu, sezona proljeće-ljeto 2011. odlikuje se raznovrsnim stilovima kad su u pitanju frizure, tako da sa svih modnih stajališta svatko može pronaći odgovarajući stil.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica