Sun09272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Frizure u 2010

frizure 2010

Za 2010 svjetski trendovi nalažu naglašeni stil i svestranost, kako u pogledu odijevanja tako i u odabiru frizure. Kod odabira odgovarajućeg stila frizure nebrojene su mogućnosti, ovisno o tipu kose, obliku lica te vašem osobnom stilu; zasigurno želite ostati prepoznatljivi, a originalni i u trendu. Jedno je sigurno: u 2010 ženstvenost je jedna od osnovnih značajki kada su frizure u pitanju.

Kratka frizura i dalje zadržava popularnost svjetskih trendova i definitivno će se nositi i u 2010. Kratka kosa uvijek pruža moderni i mladoliki izgled te plijeni svojom smjelošću.
Zbog različitih tehnika šišanja, kratke se frizure razlikuju u osobnosti i stilu, a najbolje pristaju osobama ovalnog lica, i izražajnih crta te šiljaste brade.

Za poludugu frizuru će se pak opredijeliti većina žena; kovrčave, blago valovite ili ravne kose.
Ova duljina ulijeva određenu dozu sigurnosti, a u isto vrijeme može djelovati i divlje i uglađeno sa puno stila. Kod odabira poluduge frizure u 2010. svakako se preporuča slojevito (stepenasto) šišanje; jako je trendy i daje kosi extra volumen.

Duga kosa je svakako od pamtivijeka sinonim ženstvenosti i ljepote, tradicionalnosti i određene note konzervatizma. Duga i njegovana kosa uvijek je u modi i pruža nebrojene mogućnosti; lagane razbarušene punđice i pletenice sa strane sa razdjeljkom na suprotnoj strani, „riblja kost“sa pletenicom koja pada duž vrata, blage lokne, glatka duga puštena kosa kao u sedamdesetima, zalizana gelom unatrag, zavinuta i isprepletena konopčićima i raznobojnim trakicama…uistinu, mogućnosti je pregršt.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica