Sun03242019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Lunette za bezbolniju mjesečnicu

lunette

Novost na tržištu - Sigurne, inovativne i praktične – Lunette menstrualne čašice novost su na području menstrualne zaštite. Lunette – menstrualne čašice novi su proizvod na području menstrualne zaštite. Ovaj finski proizvod praktičan je i siguran za korištenje i kvalitetna je alternativa ulošcima i tamponima.

Lunette menstrualne čašice izrađene su od 100-postotnog medicinskog silikona. Silikon je proizveden iz kremena, poznatog  kao jedan  od  najbogatijih minerala na zemlji.  Zahvaljujući tome menstrualne čašice ne  nadražuje  sluznicu  te  se mogu  koristiti  i  kod osjetljive kože, podložne gljivičnim bolestima, ekcemima ili alergijama. Ne sadrže lateks, fleksibilne su, ugodne i ekološki prihvatljive.

Praktične su za primjenu
Menstrualna čašica se primjenjuje poput već poznatih tampona. Ali u usporedbi s tamponima ne utječe na prirodni proces čišćenja odumrlih stanica i bakterija. Čašicu jednostavno umetnemo gdje ostane namještena, za razliku od tampona, kojeg moramo potisnuti više u unutrašnjost. Čašica u pravilnoj poziciji sakuplja tekućinu i prazni se 2-4 puta na dan. Koristiti  se može i za vrijeme spavanja te sportskih aktivnosti i rekreacije.

Ekološki proizvod za dugoročnu upotrebu
Za razliku od tampona i uložaka koji su jednokratni proizvodi, Lunette menstrualne čašice koristiti se mogu pet do deset godina. Kako bi se što dulje mogle koristiti potrebno ih je pravilno upotrebljavati i redovito čistiti. Nakon pražnjenja čašica se temeljito opere sapunom i vodom.

Koji model menstrualne čašice odabrati ?
Većina žena može koristiti oba modela menstrualnih čašica. Najvažniji faktor pri odabiru prave   menstrualne  čašice jest obilnost mjesečnice. Veća  menstrualna  čašica najbolje je rješenje  za  obilnije,  a  manja za manje obilne mjesečnice. Čašice su dostupne u dva različita modela a osim klasičnog prozirnog modela, postoji i model čašice u boji.

U svijetu su već prepoznate
Menstrualne čašice Lunette na hrvatskom su tržištu sasvim nov proizvod na području menstrualne zaštite, no vrijednost jednostavnih i higijenskih menstrualnih čašica kao alternative skupim i jednokratnim ulošcima i tamponima već su odavno prepoznale Finkinje, Engleskinje i Amerikanke.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica