Mon02182019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Da li je uistinu otkriven eliksir mladosti - ADR-Energizer HPE 40

Energizer HPE 40 eliksir mladosti

Svjetska premijera najjačeg i najučinkovitijeg nevitaminskog antioksidansa nove generacije na svijetu predstavljena je u četvrtak u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade od strane samih kreatora; doc. Slavka Ivkovića, člana Europske akademije za interdisciplinarnu medicinu i člana znanstvenog savjeta akademije, i prof. Miroslava Radmana, člana Francuske akademije znanosti.

Ovaj čudesni antioksidans počeo je razvijati doc. Slavko Ivković još prije 13 godina na njemačkom institutu Berlin Buch, da bi sve dobilo snažan zamah prije dvije godine početkom suradnje s prof. Radmanom i institutom MedILS.

ADR-Energizer HPE 40 tisuću je puta jači antioksidans od svega do sada proizvedenog, a sadrži koktel prirodnih farmakoloških aktivnih supstanci iznimnih antioksidacijskih svojstava - resveratrol; ekstrakt koščica crnog grožđa, oligomerne proantocijanidine, likopen i ekstrakt zelenog čaja (EGCG). Energizer HPE 40 se dozira po jednu kapsulu dnevno, a cijena kutije koja je dostatna za dvomjesečnu konzumaciju, u prodaji će stajat 200 eura.

S obzirom da je poznato kako je odlika ljudskog života sposobnost obnove svih stanica organizma svakih sedam godina, ali i sposobnost samoizliječenja, svi iznad 45 godina starosti bi trebali uzimati neki antioksidans. Posebice stoga što se starenjem povećava broj proteina oštećenih oksidacijom, a broj pacijenata starijih od 40 godina koji obolijevaju od karcinoma, neurodegenerativnih ili autoimunih bolesti je u stalnom porastu.

Poznato je također i to kako se naš imunološki sustav neprestano bori protiv infektivnih bolesti. Najveći borci protiv raznih bolesti su razno antioksidansi.

Što su antioksidansi? Antioksidansi su tvari koje štite organizam od oksidacije.

Trebaju li nam antioksidansi? Odgovor je bezuvjetno da, budući da svakim udisajem stvaramo slobodne radikale, oksidanse koji nam oštećuju stanice. Kako godine prolaze tako tijelo proizvodi sve manje prirodnih antioksidanasa, koji su naši zaštitnici. Kada se u tijelu nakupe veće količine slobodnih radikala naše zdravlje dolazi u opasnosti; dolazi do mnogih degenerativnih oboljenja. Iako antioksidanse dobivamo iz hrane ta količina nam nije dovoljna. Na primjer, pušačima treba dosta veća količina vitamina C kako bi osigurali potrebnu razinu antioksidanasa u krvi. Također je vrlo bitno ne samo šta jedemo nego i sam način na koji je hrana pripremljena.

Kada kažemo oksidans - sjetite se prerezane jabuke koja potamni na zraku ili hrđe na željezu? To su dva najpoznatija oksidacijska procesa. Ljudski organizam je vrlo podložan oksidacijskim procesima i oni se svakodnevno odvijaju u ljudskom organizmu. Osoba koja normalno udiše bez opterećenja normalno metabolizira 95 % kisika kojeg udahne, a onih preostalih 5 % udahnutog kisika se pretvara u slobodne radikale koji izazivaju oksidacijske procese u cijelom organizmu.

Eliksir mladosti - ADR-Energizer HPE 40 se trenutno proizvodi samo u Sloveniji i Njemačkoj, uskoro bi trebala početi njegova prodaja putem interneta, a nadamo se i tome da će uskoro biti dostupan i na hrvatskom tržištu.

U nastavku možete pogledati intervju sa prof. Radmanom na temu eliksir dugovječnosti, odnosno eliksir mladosti:

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica