Wed05272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Čarobne proslave dječjih rođendana u Splitu

carobni grad

Priuštite svom djetetu čarobnu proslavu rođendana u posebno opremljenoj prostoriji u Čarobnom gradu uz animator/ice se, pjesmu, ples i igru prilagođenu dobi djece, audio-vizualnoj opremi, disco efektima u kojima djeca uživaju uz slasnu Čarobnu tortu, pizzu, grickalice i različite sokove.

Dječji rođendani u čarobnoj igraonici se već kreću od 400 kn za proslavu rođendana za 20 djece, prema tome možemo reći da se definitivno radi NAJJEFTINIJIM PROSLAVAMA DJEČJIH ROĐENDANA U SPLITU!

Slavljeniku/ci poklanjamo pozivnice kako bi mogao pozvati i obavijestiti svoje prijatelje na rođendansku proslavu.
Nakon rođendana slavljenik/ca i svi njegovi/njeni prijatelji na poklon dobivaju dnevnu kartu u vrijednosti od 30 kn po djetetu (10 djece=300 kn) kako bi se mogli igrati u igraonici. Slavljeniku poklanjamo i poklon bon (5 gratis dolazaka u igraonicu u vrijednosti od 150 kn).

A Vi, dragi roditelji, možete ugostiti i počastiti Vaše goste u ugodnoj atmosferi u našem kafiću uz mogućnost praćenja djece na kamerama.

Pripremite kolače, kanapeiće i besplatno rezervirajte stolove u kafiću kako biste i Vi uživali u rođendanu svog djeteta.

VRSTE ČAROBNIH ROĐENDANA

 • ČAROBNI ROĐENDAN
 • MINI ČAROBNI ROĐENDAN
 • BABY ROĐENDAN
 • KREATIVNI ROĐENDAN
 • MINI SPORTSKI ROĐENDAN
 • LUTKARSKA PREDSTAVA
 • FEŠTA OD BALUNA
 • TEMATSKI ROĐENDANI
 • MINI ČAROBNI ROĐENDAN

U želji da ostvarimo rođendansku proslavu za što širu populaciju osmislili smo rođendane u kojima svatko bira i gradi svoju rođendansku proslavu.

Igraonica sama po sebi je zanimljiva za mnoge igre  malene družine, koja sama sebi organizira zabavu i igre u čarobnom grad (sportski teren, labirint, gusarski grad, grad za curice, mekani poligon, lego grad). Nakon igre i zabave rođendan bez torte i nije rođendan, pa vam Čarobni grad omogućava da sami izaberete i donesete tortu, a mi ćemo se potruditi da taj moment bude nezaboravan uz prigodnu pjesmu i zdravicu, te fotografiju uz šarenilo baluna I  likova  ili maskote iz našeg kataloga .

MINI ČAROBNI ROĐENDAN plus

 • torta sa maskotama Čarobnog grada
 • šampanjac
 • kostimirani lik iz kataloga za slikavanje sa slavljenikom/com

ČAROBNI ROĐENDAN

 • različite vrste sokova
 • pizze, grickalice
 • čarobna torta
 • sav pribor za konzumaciju hrane i pića
 • interaktivne igre primjerene uzrastu djece
 • mini disco party
 • karaoke
 • playstation igre
 • animator

BABY ROĐENDAN

I za naše najmlađe, jedini u gradu, organiziramo baby rođendane koji su pjesmom i plesom prilagođeni djeci mlađoj od dvije godine. Na njihovom rođendanu su dva kostimirana animatora/ice koji se igraju s djecom u prisutnosti roditelja. Prostorija je posebno pripremljena za mališe na način da je opremljena soft igračkama, kućicom, toboganom tako da imaju mini igraonicu za sebe. Ukoliko na rođendanu ima i starije djece, jedan animator je kostimiran i posvećen mlađoj djeci, a drugi vodi stariju djecu i animira ih igrama koje su njima prilagođene.

KREATIVNI ROĐENDAN

Kreativni rođendan je posebno osmišljen i to u dogovoru s roditeljima o afinitetu njihovog djeteta.  Voditeljica rođendana osigurava materijal, posebno prilagođava  cijeli program rođendana na način da osmisli kako ostvariti želje slavljenika/ce. Voditeljica s djecom peče kolačiće, crta, izrađuje, piše...Djeca jedu kolačice koje su sami napravili i kući nose svoje radove kao uspomenu na rođendan. Rođendan je mirnog karaktera gdje prvih sat vremena vrijeme provode s voditeljicom kreativnog dijela a nakon toga imaju dicso party s animatoricom, pjevanje, plesanje i pravu proslavu uz čarobnu tortu.

MINI SPORTSKI ROĐENDAN

Na posebnom mini sportskom terenu u Čarobnom gradu organiziramo dječje rođendane gdje se sve odvija na sportskom terenu. Uz natjecateljski duh animatori/ce vode djecu kroz razne igre dječje olimpijade, igre bez granica, skakanje u vrećama, poligone te mini utakmice nogometa, košarke... U "fair-play" igri, nakon utakmice i igara slavit će se uz pizze, grickalice, sokove i prigodnu tortu!

ROĐENDANSKA PREDSTAVA

Roditelji za rođendan svog djeteta mogu izabrati lutkarsku predstavu koja će se izvesti u čarobnom kazalištu samo za našeg slavljenika/cu  njegove uzvanike. Djeca će uživati u predstavi a za uspomenu se mogu slikati s likovima iz predstave.
Kazalište Bumerang je profesionalno kazalište i nalazi se u očevidniku kazališta Ministarstva kulture Republike Hrvatske.
Lutke u predstavama, kao i glumica komuniciraju s djecom, što naše kazalište čini specifičnim.
Uživajmo i igrajmo se zajedno.

IVICA I MARICA

Ovo nije samo klasična priča, već priča o bilo kojem djetetu, koje je živahno i koje ne mari za roditeljske savjete.
Naša priča pokazat će vam koliko su nam važni savjeti odraslih i naučit će vas da kroz život prolazite što bezbolnije
Predstavu potpisuju :scena i lutke: Mišo Petrović  kostimi:Anita Vukov glazba:Jakša Matošić-Navigator

CVRČAK I MRAV

Ovo je stihovana priča koja govori o bezbrižnom životu jednog cvrčka i o radišnom mravu. Tko je od njih dvojice u pravu, saznat ćete iz ove priče.
Predstavu potpisuju : tekst: Belmondo Miliša, glazba:Jakša Matošić-Navigator, scena: Ivana Poljak i kostimi:Anita Vukov.

PRIČA IZ KUPAONICE - tekst i režija: (Branimir Rakić)

Ova predstava govori o dječaku koji ne prihvaća obveze, kao što je na vrijeme ustajanje iz kreveta, pranje zuba i ostala higijena. On mašta o potrazi za blagom, kako ne bi morao više ići u školu i kako bi mogao lagodno živjeti. Susreće razne morske likove, koji ga zabave, ali mu jedino zlatna ribica daje naznake o pravom blagu. O blagu skrivenom u svima nama.
Predstave obiluju glazbom , ritmom, duhovitošću, a traju: 35 min.Ivica i Marica i 35 min. Priča iz kupaonice. Songove za ove dvije predstave skladao je: Jakša Matošić-Navigator.

ZEKO I POVRTNJAK na tekst Zvjezdane Čagalj, za scenu adaptirala: Dijana Gerić. Predstava govori o tome kako je važno jesti povrće zbog vitamina, koji se u njemu nalaze, ali predstava govori i o brizi za roditelje (zekina je mama bolesna, pa joj on treba donijeti vitamine iz povrtnjaka). Songove skladao: Jadran vušković.

KAKO JE MIŠ DOBIO KUĆICU –tekst: Dunja Adam i Dijana Gerić. Ova predstava govori o sebičnosti pojedinih životinja prema malome mišu, jer mu ni jedna nije htjela ponuditi da živi kod njih. Svi su bili zauzeti sa sobom ili su željeli mir. U ovoj predstavi se nauči još, koliko tjedan ima dana i koji su to dani. Songove skladao Jadran Vušković, koji i svira „uživo“ na par instrumenata.

Osim tih imamo i dvije predstave za Božić i Novu godinu: ČUDO BOŽIĆA I ČAROBNA PAHULJICA Tekstovi-Dijane Gerić, a skladbe: Jakša Matošić-Navigator.

U prvoj se predstavi govori o djevojčici Lili koja Božić provodi kod bake na selu. Kako se osjeća usamljeno, svaku večer zamoli Isusa da joj pomogne naći prijatelja. Tako nastane lijepo prijateljstvo Lili i Snjegovića.

Druga je priča o Djedu Mrazu, baki Mraz i ostalim likovima. Dječaku je potrebna pomoć koju brzo može dobiti samo od čarobne pahuljice, koja je u posjedu Snježne vile.

FEŠTA OD BALUNA

U Čarobnom gradu imamo Klauna Keka, koji djecu vodi kroz veseli “balunasti” rođendan. Keko će izraditi Vašoj djeci šarene figurice od baluna po njihovoj želji, naučiti će ih izrađivati odabranu figuru, organizirati igre i natjecanja s balunima, a najbolje nagraditi.  Klaun ima i posebni poklon za slavljenika, a svi njegovi uzvanici dobivaju na  poklon leteći balun od helija. Rođendan u kojem izlazite sa punim rukama poklona.

Klaun Keko se može čarobno pretvoriti i u velikog klauna od 230 cm  sa kojim je slikavanje za uspomenu još atraktivnije.

TEMATSKI ROĐENDANI

Za Vaše dijete možete izabrati tematski rođendan, gdje je slavljenik/ca kostimiran/na od glave do pete u omiljenog lika, a svi ostali uzvanici na sebi imaju dio te iste kostimografije. Kroz igre  prilagođene zadanoj temi, djeca će se upoznati s odabranim svijetom, te uživati u ulozi omiljenog lika ili superheroja, što je svakakako  nešto novo i zanimljivije od dosadašnjih rođendana. Sreća djeteta bit će neizmjerna, jer će za svoj rođendan biti upravo ono što želi biti, a tako će se i osjećati.

ZA CURICE:

Tema:

 • Princeza
 • Šumska vila
 • Snjeguljica
 • Dama sa divljeg zapada
 • Indijanka
 • Jagodica bobica


ZA DJEČAKE:

Tema:

 • Spiderman
 • Ninja kornjača
 • Zorro
 • Šerif
 • Indijanac
 • Gusar
 • Spužva Bob

Kontakt:

Udruga za šport i rekreaciju Čarobni grad
021/ 380 6490 649
099/803-8050
Facebook stranica

carobni grad1carobni grad2carobni grad3

carobni grad4carobni grad5carobni grad6

carobni grad7carobni grad8carobni grad9

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica