Tue10272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Joga za lice-Yoga Face

joga za lice-yoga face

Joga za lice ili „Yoga Face“ je prirodan „anti-age“ program, koji je baziran na posebno osmišljenim joga vježbama, koje omogućavaju vašem licu da zablista i izgleda mlađe. Ovaj specifičan program vježbi za lice osmislila je bivša kazališna glumica i dugogodišnja instruktorica joge Annelise Hagen koja posvećujući ove vježbe pomlađivanja lica svima koji žele izgledati dobro, produžiti svoji mladost i ljepotu i to bez uporabe umjetnih supstanci i plastične kirurgije. Joga za lice je proces baziran na nekoliko različitih metoda.

Pored vježbi disanja, ovaj program uključuje grupu facijalnih vježbi koje pojačavaju pokretljivost mišića i potiču bolju prohodnost krvnih žila. Ovaj pristup doprinosi dugotrajnijoj proizvodnji prirodnog kolagena i elastina, što omogućava koži lica da izgleda svježije, zategnutije i mlađe.

S obzirom da se mišići lica ne razlikuju se od ostalih mišića na ljudskom tijelu i njih je potrebno tretirati na sličan način, kako bi se održao njihov tonus. Svakodnevne tenzije i stres manifestiraju se i zadržava upravo na našem licu, tako da su „Yoga Face“ vježbe osmišljene kako bi opustile mišiće lica, potom iskorištavajući njihovu pokretljivost, kako bi se postigli maksimalni rezultati. Ove vježbe su kombinacija tradicionalne joge i glumačke ekspresivnosti, a nezaobilazni segment im je doza zdravog i intenzivnog smijeha, koji ovu tehniku čini relaksirajućom i zabavnom.

Video tutorijali „Yoga Face“ vježbe za obraze:

Video tutorijali „Yoga Face“ vježbe za oči:

Video tutorijali „Yoga Face“ vježbe za vrat i lice:

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica