Sun07122020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Nekoliko savjeta za upotrebu ruža

ruz

Šminkanje usana ružem nije uvijek lagano, jer da bi ruž na usnama izgledao besprijekorno potrebno je mnogo više truda od običnog izravnog nanošenja na usne one boje koja nam prva dođe pod ruku. Evo nekoliko savjeta kako odabrati odgovarajuću nijansu, kako da šminka traje duže....

Izaberite savršenu roza nijansu

Ukoliko volite ruž u roza nijansi, a niste sigurni koja boja vam najbolje odgovara, samo se nasmiješite i odaberite istu nijansu poput boje vaših desni.

Kako da ruž duže traje

Prije nanošenja ruža cijele usne popunite olovkom za usne neutralne boje, a ukoliko je potrebno zagrijte vrh olovke na dlanu da bi spriječili pretvrde linije.

Poigrajte se sa bojama

Ukoliko su vam dosadili uvijek isti tonovi, malo se poigrajte sa nijansama. Svoj ruž koji svakodnevno koristite pretvorite u  svjetlucavu novu nijansu tako da preko ruža nanesete sloj zlatnog sjajila za usne.

Prirodan izgled

Nakon što nanesete ruž prislonite usne na papir, ponovo nanesite sloj ruža i još jednom prislonite na papir da uklonite suvišna ulja. Ravan papir je bolji od maramice, jer će usne  Učinite bilo koji karmin dugotrajnijim tako što ćete prisloniti usne na papir, jer ćete postići prirodniji i dugotrajniji izgled.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica