Wed09232020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Znakovi da želi prekinuti vezu

znakovi prekida veze

Znamo da ni jednoj ženi nije lako priznati kako traži znakove prekida kod svog partnera. Unatoč tome, ne biste li radije bile spremne na eventualan prekid nego da se iznenadite? Slijedi ove sigurne znakove da želi okončati vašu vezu. Ako primijetite da vaš partner pokazuje bilo koje od ovih znakova, bolje da ste spremni.

Udaljava se - Ako primjećujete da se vaš partner jako udaljio od vas, gotovo kao da nije prisutan duhom dok ste s njim, to može biti jedan od znakova da prekida s vama. Odsutnost znači da mu misli lutaju i da se nije spreman u potpunosti vezati za vas.

Ne javlja se na (ignorira) pozive - Svaka veza većinom prođe period kada odbijate odgovoriti na poziv jedan drugome, ali ako vam se ne javi nekoliko dana zaredom, nešto nije u redu. U takvim situacijama bi vam se najbolje bilo suočiti s njim i razjasniti stvari.

Ignorira vas - Bilo da ste u javnosti ili nasamo, ako primjetite da vas partner zapostavlja ili ignorira, i to može biti crveno svijetlo. Pogotovo ako vas uopće ne sluša i nestrpljivo gleda na sat.

Lako se iznervira - Naravno, muškarci obično ne znaju kako prekinuti vezu. Jedna od njihovih najboljih taktika je da vi prekinete s njima. Kako, pitate se. Evo ovako: frustracija i nervoza će mu postati konstantno stanje uma, a vi ćete biti glavni otirač sve dok vam kap ne prelije čašu i skončate vezu.

Započinje svađu oko sitnica - Ovo je još jedna od taktika koje muškarci znaju upotrijebiti kako bi djevojka prekinula s njima. Ili će stalno započinjati svađu ili će vas natjerate da se vi posvađate s njim a naposlijetku i prekinete. Ponekad je dobro porazgovarati o razlozima konstantnih svađa jer je moguće i da se on osjeća nesigurno a ne zna kako to izraziti.

Nema ga - Pod dobrim dečkom bi se smatrao onaj koji se trudi biti uz svoju djevojku i koji će je obavijestiti gdje je i što radi ako situacija to zahtjeva. Problem nastaje ako ne viđate dečka danima i nemate pojma gdje je. To svakako nije dobar znak te može biti jedan od znakova da želi prekinuti s vama. Bilo bi dobro da i takve situacije iskoristite za iskren razgovor.

Bezobziran je - Naposljetku, ako vaš partner postane bezobziran prema vama, i to može biti jedan od znakova da vas želi ostaviti a ne zna kako to postići. Ako ćemo iskreno, vaš partner bi trebao uvijek imati obzira prema vama, ako ste i vi takvi prema njemu, inače vam je bolje bez njega.

Dakle moje dame, ako ste prepoznali ponašanja i postupke svoje bolje (gore?) polovice kroz ovaj kratki vodič, uzmite uzde u svoje ruke i natjerajte ga na iskren razgovor.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica