Thu11212019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Zavedite ga govorom tijela

zavedite ga govorom tijela

Zasigurno ste se u više navrata zapitale da li postoji način na koji bi ste mogle uspješno i brzo osvojiti muškarca iz snova. Kada su u pitanju tehnike kojima se momci obaraju s nogu, pravilo kako djela govore više od riječi sasvim je primjenjivo. No, iako bi vam možda bilo od koristi, ovaj tekst se neće baviti konkretnim prijedlozima, već će pokušati, uz govor tijela, otkriti svu moć zavođenja koja se krije u efektnom make-up u.

Trik za uspješan flert: Vežite poglede - Zadržite pogled na njemu barem pet sekundi. Ogromna je razlika između načina na koji pokazujete da ste nekog zamijetili i da vam se neko sviđa. Duži i intenzivniji pogled nedvojbeno ukazuje da ga želite.

Make up trik: Sjenilo koje plijeni poglede - Ukoliko želite da njegove oči susretnu vaše, nemojte izostaviti atraktivno sjenilo za oči. Sedefasta nijansa će sigurno biti pun pogodak. Vizažisti preporučuju svjetlucavu boju šampanjca, srebra, zlata, metala kao i sve tonove ljubičaste.

Trik za uspješan flert: Usmjerite prema njemu gornji dio tijela - Kada ste tijelom okrenuti prema nekome ili nečemu to ukazuje na vašu zainteresiranost. Mozak jednostavno automatski usmjerava vaše tijelo prema najvažnijem ‘predmetu’ u prostoriji u kojoj se nalazite.

Make up trik: Neka dekolte svjetluca - Zlatni svjetlucavi puder (shimmer) nanesite od dna vrata, pa duboko u dekolte. Dobro ga raspršite kako biste izbjegli primjetne linije.

Trik za uspješan flert: Igrajte se remenom sandale - Muškarci primjećuju i reagiraju na dramatičnu razliku između muških i ženskih stopala. Uostalom, pokažite nam jednog muškarca koji je imun na seksi žensku obuću.

Make up trik: Uredna, besprijekorna manikura i pedikura su obavezni! - Nije slučajnost što je na semaforu odabrana crvena boja kao boja koja upozorava na zaustavljanje: ona je ta koja nas u mjestu zaustavlja; ukopava. Crveno je boja koja asocira na strast. Zato odaberite nijansu koja vam najviše odgovara i učinite da ga vaši nokti obore s nogu.

Trik za uspješan flert: Zavodljivo prekrižite noge - Ima li boljeg načina da privučete poglede na svoje adute od jednostavnog, zavodljivog prebacivanja noge preko noge? Također, u ovoj pozi pružit ćete mu priliku da baci pogled i na ostatak vaših ženstvenih oblina.

Make up trik: Sjajna koža - Nježna i svjetlucava koža je znak mladosti i vitalnosti. Vizažisti preporučaju da duž potkoljenice izvučete jednu liniju bronzerom. To će vaše listove učiniti vizualno tanjima ali i dati sjaj samoj koži.

Trik za uspješan flert: Treptaj za treptajem - Betty Boop dobro zna ovu vještinu i sve njene prednosti. Brzo treptanje je znak privlačnosti. To je odgovor živčanog sustava na određene situacije, a muškarci potpuno nesvjesno padaju na to. Trepćite brzo, ali pripazite da ne pretjerate kako ne bi izgledale kao da vam je nešto upalo u oko.

Make up trik: Maksimalno iskoristite sve prednosti maskare - Dugačke trepavice direktno asociraju na mladost i flert. Vizažisti preporučaju da prije nego maskarom pređete preko trepavica njihov korijen, odnosno liniju kapka malo „zamažete“ čime ćete postići efekt dužine i gustoće.

Trik za uspješan flert: Zavedite ga osmjehom - Polu osmijeh, onaj koji tek malo otkriva zube i koji kao da govori: „Nas dvoje dijelimo tajnu“.

Make up trik: Neka usne budu vaše najjače oružje - Žarke nijanse ruža čine da vaši zubi i ten djeluju još bjelji, a to je svakako dio seksi imidža. Vizažisti sugeriraju i ovo: Svjetlucave usne šalju signal da su spremne za akciju.

Trik za uspješan flert: Napućite malo donju usnu - Muškarci nedvojbeno smatraju kako su putene usne provokativne i atraktivne. To im ukazuje na nevinost i apsolutno odsustvo loših misli.

Make up trik: Popunite usne - Dodajte trunku sjaja na sredinu donje usne, svjetlo će se reflektirati, a usne djelovati veće i putenije.

Trik za uspješan flert: Zavodljivo se igrajte sa pramenom kose - Dodirivanje kose se tumači kao poziv da baš on bude taj koji će imati pravo dodirivati vas u budućnosti. Zato ako ste je već toliko puštali i njegovali, iskoristite sve prednosti duge kose.

Trik za uspješan flert: Bez češlja, definitivno! - Nemarna i valovita kosa neće ga ostaviti u strahu da će vam, ukoliko bude provukao prste kroz nju, pokvariti frizuru. Naprotiv. Zato je uvite i pustite da nemarno pada niz leđa.

Trik za uspješan flert:  Igra obrvama - Podignute obrve odaju dojam prijateljstva i otvorenosti. Nekadašnje holivudske starlete iscrtavane su obrve tako da budu izdignute upravo iznad zjenica, što je odavalo dojam njihove nepodijeljene pažnje prema publici.

Make up trik: Precizno oblikujte lukove - Obrve iščupajte tako da vam luk bude točno iznad centra oka. Svaku eventualnu nepravilnost korigirajte olovkom za obrve.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica