Thu08222019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Zašto nije nazvao...

zato ne odgovara na poruke

Ukoliko ste se ikada našli u situaciji da se po tisuću puta zapitate zašto nije nazvao, a rekao je da hoće ili zašto ne odgovara na vaše poruke onda je knjiga „He’s Just Not That Into You“, definitivno štivo kojega se treba ozbiljno uhvatiti. Međutim, u međuvremenu, dok dotični ne nazove i ne ponudi nekakvo objašnjenje moramo se nekako zadovoljiti sa nekoliko mogućih odgovora. Ili pak samo jednim, zasnovanim na sceni iz serije „Sex i grad“ u kojoj Berger jasno i glasno odgovara Mirandi na pitanje zašto je tip nije pozvao na sastanak jednostavnim odgovorom: „Ne loži se dovoljno!“

Poruka iz ovoga bi bila ta da se nijedna jaka žena ne treba zavaravati iluzijama tipa: prezauzet je poslom, pati od povremene amnezije, nosi loša iskustva iz prethodnih veza i slično kako bi shvatila da u „odnosu nešto ne štima“ ili „zašto je nije zvao“. I tu, kao veliko buđenje iz bajke spoznajemo surovu činjenicu: „Ne sviđam mu se dovoljno“!

No, ma koliko teško bilo ova nova spoznaja, mnogo je bolje od samog pitanja „Da li mu se sviđam?“  koje će nas mučiti iznova i iznova dok čekamo da telefon zazvoni ili se oglasi poruka. Jer ipak pitanje uvijek ostavlja mogućnost za eventualne iluzije. Još, ako uz to imate i prijateljicu koja je nepopravljiva romantičarka, šanse da ćete biti povrijeđene su zaista velike, telefon i dalje neće zvoniti, a svaka poruka koja nije ONA prava postat će prava agonija.

Jedno moramo priznati: koliko god nam ovo možda zvučalo crno i puno surovog pesimizma, nesporna je istina da ako je tip stvarno zainteresiran, već će pronaći načina i vremena da vam se javi. I svi mi to znamo negdje duboko u sebi, pa opet kao začarane očekujemo poziv baš od onoga koji ne zove, igrajući se sami sa sobom poznate igre „Voli me - ne voli me“,  koja nas je tisuću puta do sada bacala u očaj.

Poruku koja odašilja sve simptome činjenice kako se tip jednostavno „Ne loži dovoljno“ u principu treba uzeti kao prekretnicu u odluci kako je nužno napraviti drastičan korak i prestati gubiti vrijeme i zanositi se, jer si očigledno mnogo vrjednija od ovakvih surovih tretmana.

Ali, sama potreba da postavljamo pitanje „Da li mu se sviđam?“ je ono što najviše zabrinjava. Da li stvarno, bez obzira na sve kvalitete, uspjehe, rad na vlastitom samopouzdanju, ponekad toliko sumnjamo u sebe ili možda sumnjamo u ono što se zove ljubav? Nitko nema točan odgovor na ovo pitanje, ali ono što je poznato je činjenica da, ma koliko poruka „Ne loži se dovoljno“ izgledala kao razuman odgovor, u nekim situacijama ipak još uvijek volimo vjerovati u bajke i „Happy Endove“.

Stoga ne treba uzeti zdravo za gotovo sve što pročitate u ovom članku jer možda ipak čovjek vaših snova ima opravdan razlog zbog kojeg ne zove i ne odgovara vam na vaše poruke.

Činjenica je da muškarci ne gledaju na život iz iste perspektive kao i mi žene, te da definitivno nisu zaokupljeni istim sitnicama, analizama i bubicama koje se motaju po našim glavama. Isto tako, ponekad su preplašeni, zbunjeni i nesigurni. Možemo navesti i činjenicu da ne odgovaranje ipak ne zatvara u potpunosti sva vrata kao što bi možda to napravio direktnim odgovaranjem upućenim na „vašu adresu“, koje bi glasio: „Oprosti mala, ali I`m Just Not That Into You!“

by Darcy

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica