Sun04052020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Vrući poljupci

vruci poljupci

Ljubljenje je vrlo važno u predigri i često je uvod u druge stvari; katkad se koristi kao aperitiv, da potakne izlučivanje raznih tjelesnih sokova i postigne željena uzbuđenost u oba partnera. Dok se katkad dalje od samog, ukusnog ljubljenja i ne ide, što zna biti jednako uzbudljivo kao i sam čin vođenja ljubavi te se ne bi smjelo prepisivati isključivo tinejđerima, jer je mnogim odraslim; seksualno zrelim ljudima maženje i ljubljenje uzbudljivije je od mnogih seksualnih odnosa koje su imali. Ljubavnici koji doista uživaju jedno u drugome često će ići od glave do pete, otkrivajući uvijek iznova gdje partner najviše voli biti ljubljen, pa evo nekoliko područja koje, ako uživate jedno u drugome, svakako valja istražiti:

Nabore kože, odnosno mjesta na tijelu gdje se koža preklapa ili stvara nabor obično su veoma osjetljiva - stražnja strana koljena, prednja strana lakata, vrat, područje ispod dojki, kapci, pazuha, područje između nogu, područja između prstiju na rukama i nogama, iza ušiju.

Trbuh i pupak - razmišljajte o pupku kao o minijaturnoj vulvi, a ne kao o mjestu gdje se nakupljaju vlakna s odjeće. Neki ljudi obožavaju da ih se tu ljubi i liže. Drugima to izrazito smeta. Zatim, pokušajte ljubiti područje između pupka i spolovila, i pritom nemojte zaboraviti kukove.

Dugi liz; ne libite se doista navlažiti jezik i dugačkim lizom prekriti partnerovo tijelo od kuka do pazuha ili od trtične kosti do vrata.

Križa i stražnjica su također mjesta koja se mogu uvijek iznova ljubiti.

Voće, deserti i neki likeri mogu se poslužiti na raznim dijelovima tijela s vrlo ugodnim rezultatima.

Ljubavni ugrizi. Zubi na koži mogu biti vrlo ugodni ili vrlo neugodni. Ako to želite iskušati, podmažite partnerovu kožu uljem ili slinom tako da vam zubi klize po površini. Zatim ogolite zube kao Drakula i nježno prelazite zubima amo-tamo. Možete nježno zagristi područja s velikim mišićima kao što su ramena ili stražnjica. Pomnjivo pratite reakcije partnera i nipošto nemojte prekršiti neku stavku krivičnog zakona.

Ljubljenje u biti vrlo važno, no često zaboravimo upitati partnera kako voli biti ljubljen. Možda njega ili nju više uzbuđuju nježni, laki poljupci slični dodiru leptirovih krila, možda su to pak čvrsti, strastveni poljupci slični onima koje možete vidjeti na vrućim scenama u filmovima. No, odgovore na ova pitanja ne možete ni znati ako ne priupitate, a sramota je ne pitat! Uživajte!

by Darcy

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica