Thu08222019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Testirajte svoju ljubav - zajedničko ljetovanje

zajednicko ljetovanje

Ljetovanje i putovanje u dvoje idealna je prilika da saznate da li, između Vas i Vašeg partnera, postoji iskrena bliskost i posvećenost. Kada se bolje upoznate, saznat ćete i da li vaša veza ima budućnost. Dakle, nakon što ste preživjeli prvi sastanak, prošli tremu i uzbuđenje prvog poljupca te proveli zajedno nekoliko uzbudljivih noći, možda je došlo vrijeme da se spakirate i krenete na vaše prvo zajedničko ljetovanje.

Nije važno da li ćete otići zajedno na jedan vikend ili na tri tjedna, važno je da znate kako bi zajednički odmor mogao biti pravi test vaše ljubavi. Kako bi ste bili sigurni da će sve proteći u savršenom redu, ovdje možete pronaći nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se opustite, uživate i dobro se provedete.

Za početak, nemojte se odlučiti ljetovati u mjestu koje se Vama ne sviđa samo kako bi ste udovoljili svom partneru. Ukoliko to napravite, odmor bi Vam lako mogao presjesti. Kako bi ste to izbjegli, dobro se na vrijeme dogovoriti o svemu. Dobro porazmislite kakav odmor želite. Ukoliko se vaše želje bitno razlikuju, pokušajte napraviti nekakav kompromis koji će zadovoljiti i Vas i Vašeg partnera. Jer ne smijete zaboraviti da na odmor idete kako bi ste se odmarali i uživali, a ne kako bi ste se nervirali i očajavali.

Prije nego što uplatite dogovoreni aranžman, dogovorite se kako ćete platiti Vaše zajedničko putovanje. Da li ćete ga platiti Vi, Vaš partner ili ćete zajednički podijeliti troškove. Ukoliko su vaši prihodi manji od partnerovih ili obratno, situaciju riješite tako da se nijedno od Vas ne osjeća manje važnim ili kao da je na teretu onom drugom.

Odlučite koliko ćete dugo ljetovati. Dobro porazmislite o duljini trajanja odmora koja će Vam oboma najviše odgovarati. Ukoliko imate više slobodnih dana od Vašeg partnera, onda bi bilo dobro da  mu se prilagodite, i obratno. I nemojte se uzrujavati ako ćete na moru ostati nekoliko dana kraće od planiranog, jer ponekad su kraća putovanja puno zabavnija od dužih.

Zajedno odaberite prijevoz. Za neke ljude put zna biti izuzetno stresno iskustvo. Stoga bi bilo dobro da se dogovorite o tome koje ćete prijevozno sredstvo koristiti. Ako Vam se partner plaši aviona, onda od te mogućnosti odmah odustanite. Ukoliko volite uživati u krajoliku, onda bi bilo najbolje da se odlučite za putovanje autobusom, a ukoliko netko od Vas ima vozačku dozvolu, onda se opredijelite za putovanje vlastitim automobilom.

Nemojte pakirati stvari u zajedničke putne torbe i kufere, jer je sasvim moguće da ćete se oko toga porječkati. On možda neće imati toliko razumijevanja za količinu odjeće koju planirate ponijeti, a vi mu to nikako nećete moći objasniti. Stoga je puno bolje da svatko ima svoju prtljagu. U svakom slučaju, bilo bi najbolje da porazgovarate o tome, kako bi ste zajedno došli do najboljeg rješenja.

Tijekom trajanja odmora posvetite malo vremena samo za sebe. Ukoliko se nakratko i razdvojite, nema razloga za paniku. Iako na ljetovanje idete u dvoje, to ne treba značiti da morate biti apsolutno nerazdvojni. Ukoliko imate neki svoj posebni, jutarnji ili poslijepodnevni ritual u kome uistinu uživate, ne morate ga se odreći ni u danima zajedničkog odmora.

Ne plašite se nepredvidivih situacija. Čak i kada budete imali najbolji mogući plan, uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno. No potrebno je da i u takvim, nepredvidivim situacijama, ostanete mirni i ne brinite o zbivanjima na koja ne možete direktno utjecati. Uostalom, stresne situacije su prava prilika da vidite da li ste uistinu savršeni jedno za drugo. Reakcije partnera u ovakvim situacijama najbolje će vam pokazati da li Vaša veza može potrajati ili ne.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica