Wed07172019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Stvari koje možete raditi ispred partnera

sta ne smijete raditi
Postoje stvari koje žene odbijaju raditi ispred svog partnera. Neke zbog sramežljivosti, neke iz raznih neutemeljenih predrasuda. U ovom članku odlučili smo se objaviti 10 stvari koje slobodno možete raditi ispred Vašeg partnera i biti sigurni da se ga nećete preplašiti ili prestraviti - jer sve te stvari spadaju u normalan dio života i svakodnevnice.
 
Brijanje nogu - Pa što da brijete noge ispred vašeg partnera? I on se brije ispred vas. Nemojte se sramiti, pogotovo ako ste se odlučili na suživot. Nećete se skrivati zauvijek, zar ne?
 
Pokazivanje ljutnje - Pokazivanje ljutnje je najnormalnija stvar u vezi, pogotovo ako se radi o svađi. Neke žene misle da će na taj način otjerati mušku polovicu. Samo zapamtite, postoji ljutnja i postoji ljutnja. Sve se može riješiti razgovorom dokle ste god svjesni da vam ljutnja samo može pomoći u izražavanju osjećaja i time u rješavanju određenog problema.
 
Plakanje - Nemojte se sramiti, ako ste tužni ili ste gledali neki film koji vas je jako dirnuo, slobodno zaplačite ispred partnera. Njemu će to zapravo biti jako simpatično (kada se radi o filmu, naravno), a plač od tuge će ga samo nagnati da vas utješi.
 
Presvlačenje - Nemojte se skrivati od partnera kada se presvlačite - pogotovo ako ste u dužoj vezi. Zapravo, neka uživa malo u pogledu na vaše tijelo dok se presvlačite, možda vam i zatreba duže da se sredite ali i to je sladak bonus.
 
„Tek sam se ustala iz kreveta“ - Ne trebate uvijek izgledati savršeno ispred svog partnera. U redu je ponekad ga dočekati u pidžami ili trenerci, nepočešljanja i nenašminkana. Vjerujte, kada vas ugleda takvu, bit ćete mu još privlačniji jer, zapamtite, ako Vas uistinu voli, vi ste mu najljepša bez šminki i ostalih pomagala za ljepotu.
 
"Bolesna sam" - Neke cure/žene jednostavno odbijaju vidjeti svoje muške polovice kada su bolesne. Otarasite se tog osjećaja srama, jer kao i većina stvari u životu, biti bolestan je normalno. Ako vide da niste dobro, to će probuditi onu zaštitničku stranu u njima, a to vrijedi i iskoristiti. Neka vas dvore bez pogovora. ;)
 
Uređivanje noktiju - Pa što i da uređujete nokte ispred vašeg partnera. To je najnormalnija stvar na svijetu, i to muškarci znaju. Sve je to dio svakodnevnice i higijenske rutine.
 
Jutarnja rutina - Ako su prve stvari koje napravite ujutro kada se ustanete odlazak na WC, tuširanje, doručak, pranje zubi, lica, itd. zašto to ne podijeliti sa svojim muškarcem. Nema bolje pripreme za suživot.
 
Pranje zubi - Potkategorija ove prethodne. Zar ne mislite da je vrlo simpatično kada vi i vaš muškarac zajedno perete zube? Samo zamislite tu scenu. Možda će vam se činiti smiješno, ali ako to napravite bez rezervacija, zapravo ste napravili jedan važan korak u vezi.
 
Sređivanje - Vjerujte, muškarcima će biti zanimljivo gledati Vas kako se šminkate ili tražite odjeću koju ćete nositi. Zapravo će uživati u toj privilegiji.
 
Naravno, postoji još milijun drugih stvari koje slobodno možete raditi ispred vaših partnera. Ovdje smo vam predstavili samo onih 10 osnovnih. Realno, kada se započnete suživot s nekim, sve postaje normalno i tako treba biti. Bolje početi razbijati granice prije nego poslije. Naposljetku, sve ovisi o osobi.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica