Mon04062020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Što seksualne maštarije govore o vama

seksualne fantazije

Potpuni neznanac, stravično privlačan muškarac neočekivano se javlja se u vašim snovima, ljubeći vas strastveno, vodeći vas kroz vruću i uzbudljivu noć, a vi u snu uživate čak i više nego u zbilji.

No kad se probudite, nelagodno vam je i pomalo vas obuzima osjećaj srama s obzirom da znate kako se već nalazite u stabilnoj vezi ili ste pak već u braku.

No nema potrebe za uzrujavanjem. Ova vrsta fantazija ne znači kako ste skloni preljubu. Nema te osobe koja ponekad ne sanja seks, tako da niste poseban slučaj. Iz erotskih fantazija koje se javljaju u snovima, kao i iz svih drugih, možemo dosta toga naučiti.

Zbog toga, umjesto da se bavite sumnjom u svoja moralna načela, bolje ih iskoristite kako bi ste otkrili svoja dublja emotivna stanja. Ovdje možete pročitati što vaše seksualne fantazije govore o vama:

Seks sa potpunim strancem - Da li ste u posljednje vrijeme napravili nešto što je od vas iziskivalo veliku žrtvu, hrabrost ili upornost? Seks sa potpunim strancem može biti znak kako ste ponosni na svoja postignuća, na ono što ste najvjerojatnije ne tako davno napravili u svom životu.

Seks sa pretpostavljenim - Ova fantazija bi mogla biti znak da želite biti autoritativniji. U klasične, seksualne snove spada i seks sa kolegom. I premda možda u stvarnom životu dotičnoga ne biste poželjeli ni poljubiti, ovaj san ukazuje na to da ta osoba ima nešto čemu se divite ili na čemu mu zavidite.

Seks sa bivšim partnerom - Ovaj san bi mogao značiti da ste u periodu raščišćavanje svojih osjećaja prema bivšem partneru, osobito ako niste vi ti koji ste htjeli raskid. Najčešće ovo zna biti i jedna vrsta sagledavanja vaše propale veze. Bivši se u snovima pojavljuje uglavnom kada u sadašnjoj vezi zapadnete u svakodnevnu rutinu. Ovaj san znači i kako je vrijeme da unesete malo živosti i dodatne energije u svoj emotivni i seksualni život sa sadašnjim partnerom.

Seks sa zabranjenim muškarcem - Čvrsto ste uvjereni u činjenicu kako nikada ne biste prevarili svog supruga, a pogotovo ne sa njegovim prijateljem. No činjenica je i kako ovakvi snovi nisu rijetkost. Uzrok može biti taj što možda negdje duboko u sebi priželjkujete da vaš dragi ima neke osobine baš tog prijatelja koje vi vrjednujete. Ovakav san je dobar razlog da sa suprugom malo porazgovarate o tome kako bi se mogao potruditi da u budućnosti bude pažljiviji prema vama.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica