Tue09242019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Što privlači muškarce?

kako privuci muskarca

Sigurno ste se u više navrata zapitale što to privuče muškarca kod neke žene, ili što napraviti da ga privučem? Kod muškaraca, ljepota nužno uvijek ne podrazumijeva i seksipil. Koliko je neka žena seksi muškarci uglavnom procjenjuju prema sljedećim stvarima:

Po načinu na koji žena hoda; kako se kreće. Graciozan hod poput gazele, samouvjeren kao kod manekenke na modnoj pisti zasigurno će natjerati većinu muškaraca da se okrenu za vama.

Ali, ako pak hodate poput patke ili pokislog miša umjesto da se krećete poput mačke, teško da ćete zadržati pogled bilo kojeg muškarca dulje od sekunde.

Tu su nadalje boja i ton glasa. Za većinu muškaraca boja ženskog glasa i način na koji pričate može jako uzbuditi. Stoga treba izbjegavati visoke i piskutave tonove jer oni definitivno nisu seksi!

Provokacija također spada u jedan od magneta za privlačenje muškog roda. Zasigurno ste gledale pregršt romantičnih komedija u kojima je prikazano kako verbalna provokacija može biti odlična predigra. Zato ga malo izazivajte…igrajte se riječima, ali pazite – umjereno, kao i u svemu ni ovdje ne treba pretjerivati.

Ples također može biti efikasno sredstvo zavođenja koje definitivno pružiti vam priliku da istaknete sve vaše atribute. Međutim, ako imate dvije lijeve noge radije preskočite ovaj način privlačenja muške pažnje te izbjegavajte plesni podij, mahnito i nekoordinirano mahanje na sve strane jer to uopće nije seksi!

Muškarce privlače žene koje posjeduju avanturistički duh, jer ih to u isto vrijeme navodi na pomisao kako im ni u krevetu sa ovim avanturisticama nikada neće biti dosadno.

S druge strane određena doza sramežljivosti može itekako biti seksi. Potrudite se da spavaća soba bude jedino mjesto na kojem ćete se potpuno osloboditi. Za muškarce ovo predstavlja veliko zadovoljstvo – kada se njegova, inače sramežljiva draga ispod plahti pretvori u zavodljivu mačku.

Način na koji se smijete može biti izuzetno oružje u igri zavođenja jer je osmjeh oduvijek bio vrlo moćno oružje u mnogim situacijama, pa i u igri zavođenja.

Miris žene može natjerati većinu muškaraca da totalno izgubi glavu. Nije u pitanju miris parfema, već prirodni miris ženske kože od kojeg će se njemu zavrtjeti u glavi.

Način iskazivanja emocija također igra veliku ulogu u igri zavođenja. Žena koja može i zna pokazati svoje emocije jasno i samouvjereno je žena sa kojom seks neće biti dosadan ni kad ona prva zaljubljenost prođe.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica