Thu02272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Nekoliko savjeta koje morate znati o "sekstanju"

sekstanje

Znate li kako "sekstati" odnosno kako sa partnerom razmjenjivati SMS poruke seksualnog sadržaja? Nisam ni ja znala dok moja bolja polovica nije htjela pokušati. Trebalo mi je malo vremena da shvatim, ali jednom kad sam naučila, prešlo mi je u naviku.

Sestanje je u biti jedan zabavan i koketan načina da začinite svoj seksualni život i da se vaš partner osjeti željenim. Stoga, dame, jeste li spremne naučiti sekstati?

No prije nego se odlučite na sekstanje i prije nego započnete sa lekcijom kako sekstati, pobrinite se da o tome popričate sa svojim dečkom. Možda on i nije baš za to. Ovo bi trebalo biti uzajamno, a ne nešto odlučeno iz hira u jednom danu.

Za početak, pišite jasno i kratko - Prvi savjet je zasigurno najvažniji. Kada učite sekstati želite sve napisati jasno. Možete uništiti raspoloženje ako stalno pitate o čemu vaš dečko priča ili što se događa kod njega? Znate kakvi su ljubavni romani? Zamislite te scene i pokušajte pisati na takav način.

Izbacite prečace - Kada učite sekstati ne biste trebali koristiti prečace. Znamo da iPhone ima mnoštvo slika koje možete izabrati kao što su poljupci i smješka, ali kada sekstate, vaš dečko želi pročitati te riječi. Izbacite, dakle, kratice i zbilja se potrudite oko riječi.

Izbacite kratice - Sjećate se kad sam rekla da morate biti jasni i kratki? Znači, dame, zaboravite na LMAO ili LOL. Internetski govor ostavite Internetu jer kada učite sekstati, naglasak je isključivo na riječima. Osim toga, znate li baš sve kratice? Ja ne znam!

Idite istom brzinom kao i vaš partner - Kada sekstate, ne želite nigdje žuriti. Pobrinite se da idete istom brzinom kao i vaš partner. Ako se vas dvoje nalazite na dvije različite razine, to može biti zbunjujuće i vrlo NE-seksi. Znači, na početku idite polako, a zatim ubrzajte kada shvatite kako funkcionira.

Bez slika molim - Bez obzira na to koliko vašem dečku želite poslati svoju seksi sliku, ne činite to. To može biti dobro u tom trenutku, ali što ako prekinete, a on zadrži vašu seksi sliku? Živimo u internet generaciji tako da je suviše opasno ikome slali svoje kompromitirajuće slike. Stoga se držite samo riječi!

Budite kreativni - Naučiti sekstati znači biti kreativan. Zašto ne biste bili malo zločesti i kreativni kada šaljete poruke svome partneru? Doživite sve fantazije koje tako rado želite otkriti.

Budite opisni - Nitko ne očekuje da napišete roman, ali što ste opisniji bolje će biti i sekstanje. Znači, budite rječiti i, tko zna, možda se to uvuče i u vaš stvarni život. Svaki dečko voli djevojku koja zna malo doziranog prljavog govora, zar ne?

Odigrajte svoje fantazije - Sjećate se kada sam rekla da biste trebali odigrati svoje fantazije? Upravo to vam sekstanje dopušta. Stoga se zaista uživite u likove koje igrate i, tko zna, možda će to unijeti neku novu iskru u vaš seksualni život.

Ne ostavljate tragove - Naposljetku, dame, zbog toga što ljudi stalno zaviruju u mobitele drugih, pobrinite se da ne ostavljate nikakve tragove kada završite sa sekstanjem. Tko zna, možda će vam netko od prijatelja slučajno uzeti mobitel i pročitati cijeli vaš razgovor s partnerom. Obrišite poruke i ne ostavljajte tragove!

To bi bilo to, dame! Ovo su oni najvažniji savjeti o sekstanju. Ako o tome razmišljate, zapamtite da su ovo samo neki od savjeta. Stoga, dame, osjećate li sada nešto više samopouzdanja kada je sekstanje u pitanju? Jeste li to ikada napravile? Ako niste, možda je vrijeme da pokušate...

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica