Thu08062020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Male tajne savršenog poljupca

savrseni poljubac

Ako želite da vaši poljupci ostanu zapamćeni, te da se ljubite kao boginja trebalo bi uzeti u obzir neke osnovne elemente za savršeno dobar poljubac. Kada se konstantno ljubite sa istom osobom ljubljenje s vremenom zna postati predvidivo i pomalo monotono. Ali, ako ste spremni poigrati se sa svojim partnerom u vrućoj razmjeni strastvenih poljubaca, uzmite u obzir sljedeće savjete kako unaprijediti poljubac i kako vratiti strast vašim poljupcima.

Bez obzira na to što se nalazite u dugoj vezi, to ne treba značiti i da ćete zaboravljati na osnove osobne higijene. Vi i vaša bolja polovica bi ste se trebali osjećati ugodno u strasnom zagrljaju, stoga ni jedno od vas ne bi trebalo osjećati nelagodu i odbojnost prema onom drugom. Dakle, izuzetno važno je oprati zube, iščetkati jezik i unutrašnjost usne šupljine, te na kraju provjerite zadah. Dobro bi bilo i pokušati izbjegavati hranu za koju znate da vam pravi problem sa probavom, pa samim tim i sa zadahom.

Nikako se nemojte ograničavati usmjeravajući poljupce isključivo na partnerove usne. Iako je poznata činjenica kako se na usnama nalaze završeci živaca koji ljubljenje čine toliko uzbudljivim, ipak nemojte zaboraviti uši, vrat, oči, pa i cijelo lice.

Ono što je vrlo važno je da usnama trebate prelaziti preko gornje i donje partnerove usne, neprestano kružeći i nježno sisajući njegove usne. Kada kažemo “sisati” gornju ili donju usnu tijekom vrućih poljubaca tu se automatski nadovezuje i poneki ugriz. Osim u slučajevima divljeg seksa ovakvi nježni ugrizi su apsolutno bezopasni i trebali bi biti nježni i bezbolni. Ako se usudite nježno gricnuti donju partnerovu usnu, budite sigurni da će vas on nagraditi.

Jezikom polagano kružiti oko partnerovog jezika, vrhom vašeg jezika treba dodirivati početak partnerovog. Naravno, ne treba pretjerivati i gurati jezik duboko u njegova usta jer to može izazvati samo potencijalno neugodnu reakciju sa njegove strane.

Tijekom trajanja poljubaca jako je bitno obratiti pažnju na pravilno disanje. Potrudite se da doći do zraka na vrijeme jer je za oboje neophodno imati predah kako bi ste mogli progutate pljuvačku. Ukoliko se to ne dogodi, u koliko se skupi previše pljuvačke u ustima to može uzrokovati da poljupci budu prevlažni, što zna ponekad biti i pomalo "bljak".

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica