Tue09242019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Kako zadovoljiti muškarca

kako zadovoljiti muskarca

Svi smo svjesni činjenice kako postoje određene stvari, kada je seks u pitanju, koje su vašem muškarcu potrebne, ali vam on neće baš u svakom slučaju govoriti o njima. Muškarci se vole hvaliti svojim bogatim seksualnim životom i iskustvima, ali rijetko kada ulaze u detalje, čak i kada razgovaraju sa prijateljima. Postoje određeni seksualni pokreti i stavovi koji ih uzbuđuju no oni nisu u stanju zatražiti ih od svojih partnerica, riječi su poznatog seksualnog terapeuta, Dr. Sandor Gardosa. U ovom članku otkrit ćemo vam par fantazija o kojima se muškarci rijetko usuđuju razgovarati sa svojom partnericom :

Vaš muškarac priželjkuje ženu koja se može i zna sama uzbuditi - Ženama je uglavnom potrebno puno više vremena kako bi se "zagrijale".

I premda vaš partner neće imati ništa protiv toga da vam pripomogne, neće mu smetati (dapače) ni ako same započnete. Puno žena pretpostavlja kako je posao muškarca da ih uzbudi. No međutim, kako bi ste bile u stanju postići potpuno seksualno zadovoljstvo, trebate i same uložiti malo truda i dovesti svoje stanje uma tamo gdje treba biti u tom trenutku. Opustite se i ponašajte kao kad ste same i masturbirate. Zatvorite oči i razmišljate o stvarima koje vas inače uzbuđuju. Skroz je prirodno i to da maštate o nekom drugom dok se pokušavate uzbuditi, samo to obavezno zadržite za sebe.

Vaš muškarac priželjkuje zabavan seks - U realnom životu, nažalost, ne izgleda sve poput života na filmskom platnu. Stvari se tijekom seksa ne odvijaju uvijek tako glatko– neke poze ne odgovaraju vama, dok druge ne pašu njemu, ponekad dolazi do čudnih zvukova i tako dalje. Ako previše pažnje pridajete tom stvarima, samo ćete pokvariti raspoloženje, stoga je najbolje da se u sličnim situacijama zajedno dobro nasmijete.

Vaš muškarac želi da ponekad vi vodite igru - Kada je riječ o zadovoljavanju žena muškarci bi voljeli da imaju neki vodič koji će im u tome pripomoći. A kako to i nije uvijek dostupno, vaš će muškarac cijeniti to ako mu kažete što vam paše a što ne. Potrebno je samo  povesti računa o tome kako ćete mu to saopćiti. Pripomenite mu kako se dobro osjećate kad on uradi nešto što vam godi i podsjetite ga ako vam nešto ne odgovara. Ako vam je potrebno da predigra traje dulje kako bi se opustile, zamolite ga da koristi ruke ili usta kako bi vas zagrijao.

Vaš muškarac bi da promatra - Za muškarca je ono što vidi jednako dobro kao i ono što u konačnici dobije, zbog toga mu priredite pravu, nezaboravnu predstavu. Dovedite ga pred ogledalo i tu vodite ljubav ili ostavite malo odjeće na sebi jer muškarci vole pustiti mašti na volju. Još jedna stvar koja će ga zasigurno izluditi je da se, tijekom vođenja ljubavi, dodirujete.

On bi htio da ponekad postanete divlja mačka - Čak iako ste možda u duši prava “divlja zvijer” možda vam je neugodno to pokazati pred njim, u krevetu, jer žene se često plaše toga da budu malo nestašne i divlje u vezi jer ne bi htjele ukaljati imidž dobre djevojke. No muškarci žele vidjeti i osjetiti  tu našu pomalo divlju stranu koja se ne kontrolira, međutim plaše se kako će vas uvrijediti ako to od vas i zatraže. Stoga se opustite, zaboravite na sve predrasude i pokažite mu koliko volite seks, naročito s njim. Zgrabite ga kada to najmanje očekuje, napravite nešto novo.

Vaš bi muškarac htio divlje iskustvo - Kako biste se izdvojile od prethodnih cura sa kojima je vaš muškarac bio, napravite nešto divlje o čemu će on razmišljati narednih dana. To ne treba nužno biti neka akrobacija, možete mu jednostavno vezati oči i zadovoljiti ga.

On priželjkuje raznolikost s toga isprobajte različite stvari, budite otvorenog uma. Bilo kakva promjena brzine, poze ili pritiska će učiniti seksualni čin zanimljivijim i uzbudljivijim. Raznolikost će ga uvijek iznova uzbuđivati jer nikad neće znati što da očekuje.

Vaš bi muškarac ponekad htio iznenadan seks - Zaradit ćete dosta bodova ako mu priuštite seks kada ga najmanje očekuje. Na taj način će znati kako vas stvarno uzbuđuje i kako vam se uistinu sviđa. Recite mu da zaustavi automobil na nekom usamljenom mjestu na putu do kuće ili ga na nekom tulumu odvedite u toalet i priuštite mu jedno brzo, slatko zadovoljstvo. Budite maštovite - budite kreativne i vaš će muškarac to cijeniti.

On vas želi sad i odmah - Želite li istjerati seksi zvijer iz vašeg partnera inicirajte jednu “uzmi me sad i odmah” akciju. Vaš se muškarac ponekad želi ponašati kao divljak i životinja tijekom seksa, ali mora pritom biti siguran da vam to neće smetati. Poljubite ga nježno i potom odgurnite. Recite mu da, ako želi još, mora doći po to; glumite malo nedodirljivu curu koja izaziva - izvucite iz njega to da vas poželi sadi o odmah.

Vaš muškarac bi ponekad samo ležao - Muškarci ponekad priželjkuju da vi sve same obavite. Kada uđe u sobu zgrabite ga i gurnite na krevet, skinite mu hlače i pružite nezaboravno oralno iskustvo. Možete i malo nježnije pristupiti ovom scenariju. Recite mu da se skine i da legne, a onda ga polako ljubite po cijelom tijelu. Kada poželi krenuti na vas, zaustavite ga i odradite sve tako da se on ne treba ni pomaknuti. Vjerujte, isplatit će vam se.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica