Thu07022020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Kako preživjeti loš, prvi spoj

kako prezivjeti los spoj

Svi smo se mi u određenom trenutku života našli usred lošeg spoja te smo se, upravo iz tog razloga, odlučili napisati par korisnih savjeta o kako ga prebroditi. Loši spojevi mogu biti emocionalno i fizički iscrpljujući, stoga koristite ove jednostavne načine kako biste preživjeli loš spoj, a da ne izgubite daljnju vjeru u izlaske i ljubav!

Za početak je jako bitno da otvorite svoj um. Dobar savjet za loš spoj je da zadržite otvoren um. Iako vam se možda ne sviđa njegova odjeća, auto, kosa, nespretnost ili bilo što drugo, činjenica je kako ne možete znati što se događa u njegovom životu ili kroz što je nedavno prošao, stoga pokušajte zanemariti takve stvari, barem na početku. Možda je beznadan slučaj što se mode tiče ili je izuzetno sramežljiv, ali bilo kako bilo, nemojte ga odmah otpisati samo na temelju lošeg prvog dojma.

Sasijecite u korijenu - Ako se pitate kako preživjeti loš spoj s nekim tko je očito kreten, nemojte osjećati obvezu da se zadržavate. Ako je nepristojan, nametljiv, perverzan ili bilo što slično, jednostavno mu recite da ode i ne trošite više svoje dragocjeno vrijeme na njega! Ne dozvolite da vam neki klipan uništi večer. Radije se nađite s prijateljicama i provedite vrijeme zabavljajući se.

Zlatno pravilo - Jedan od savjeta za preživljavanje lošeg spoja je koristiti zlatno pravilo da, iako taj dotični dečko možda nije fizički, mentalno ili emotivno vaš tip, zamislite kako biste vi htjeli da netko u istoj takvoj situaciji tretira vas. Budite pristojni, ljubazni i aktivno sudjelujte u izlasku. Budite prava prijateljica. I tko zna, možda će taj isti momak biti vaš sljedeći najbolji prijatelj?!

Osvrnite se i krenite ispočetka - Budući da govorimo o savjetima za loše spojeve, možemo pretpostaviti kako je vaš nedavni spoj bio neuspješan. Ako se nalazite u neugodnoj tišini ili vaš razgovor jednostavno ne ide glatko, pokušajte krenuti ispočetka. Predložite drugi sastanak i počnite ponovno. Zaboravite što je rečeno i učinjeno i ponašajte se kao da prošlosti nije ni bilo. Ponekad nervoza zna uništiti ono najbolje u nama, stoga zašto čovjeku ne ponuditi drugu priliku?

Zabavite se  - Ovaj savjet za loš spoj vam se možda učini blesav, ali loš spoj, uz pravi stav, možete preokrenuti u čistu zabavu! Čak i ako niste na dobrom putu s dečkom, to ne znači da se ne možete zabaviti. Izvucite najbolje od večeri uživajući u dobroj hrani i piću, plešite ili radite sve ono što vas zabavlja! Vašem se partneru to možda i neće svidjeti, ali nije na vama da ga zabavljate, nego da se zabavite vi!

Ostanite pozitivni - zadržite pozitivan stav i pustite sve da se stvari odvijaju samo od sebe. Iako biste možda mogli raditi nešto puno produktivnije sa svojim slobodnim vremenom, imajte na umu kako ovo na koncu može ispasti jedna jako simpatična priča, a i nećete tu ostati zauvijek. Pa čak i ako uopće ne osjećate da je to - to, on također ima osjećaje, pa budite nježni. Dajte mu do znanja da niste zainteresirani za njega kao za dečka i budite jednostavno dobar prijatelj!

Otiđite na vrijeme - Želite znati kako preživjeti loš spoj sa totalnim kretenom? Otiđite! Ako vas previše dodiruje, ako je previše agresivan, ako vrijeđa vas ili bilo koga drugoga ili vam jednostavno nije ugodno u njegovoj blizini, pobjegnite što je prije moguće! Ne želite izazvati nekoga loše naravi, stoga zamolite prijateljicu da vas izbavi ako je to potrebno, ali samo otiđite od njega.

Ovi vam savjeti možda neće pokazati kako pobjeći iz određene situacije, ali vam mogu pomoći da večer prođe što je moguće jednostavnije. Koliko god da je vaš partner dosadan ili čudan spoj će završiti i vi ćete preživjeti. I zapamtite: i vi na izvjestan način određujete kako će vam večer teći, stoga pokušajte učiniti sve da se dobro zabavite!

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica