Fri10302020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Kako postati fatalna zavodnica

zavodenje

Zavođenje se smatra umjetnošću privlačenja; igrom iščekivanja. Fokus je pritom na suptilnim igricama koje svi muškarci iznimno vole. Međutim, naučiti kako učinkovito zavoditi nije jednostavno, jer je preduvjet taj da se žena koja zavodi prvenstveno mora dobro osjećati u svojoj vlastitoj koži, a za to je potrebno vremena. Ima žena kojima je priroda podarila moć zavođenja; te one uvijek točno znaju kako se treba vladati i izgledati u prisustvu suprotnog spola; znaju kako biti neodoljivo privlačne u svakom trenutku i u svakoj situaciji. Ove žene su jednostavno i doslovno pravi magnet za muškarce.

No, ne brinite ništa jer, kao i sve ostalo u životu, i zavodničke vještine se mogu naučiti. Još od davnih vremena žene su podučavali vještini zavođenja. I onda su neke od njih bile prirodno nadarene, a neke su određene vještine trebale naučiti. U daljnjem tekstu napisat ćemo par pravila uspješnog zavođenja:

Za početak, potrebno je da budete opuštene. Nemojte sebi dopustiti da vam glavna preokupacija bude kako odmah ostvariti ozbiljnu vezu. Jer žene koje samo razmišljaju o tome kako će se skrasiti doimaju se pomalo očajno i zahtjevno, a to muškarcima uopće nije privlačno. Žene koje, kada ugledaju muškarca koji ih privuče odmah promisle da je to onaj pravi; njihova srodna duša, u većini slučajeva samo preplaše dotičnoga. Bolja i učinkovitija taktika je ta da svaki put kada primijetite zgodnog muškarca pomislite kako će biti baš interesantno i uzbudljivo upoznati ga i naučiti nešto novo od njega. Zapamtite - opuštene i bezbrižne žene zrače istim i zato su muškarcima zanimljive i privlačne.

Kako bi ste uspješno zavele muškarca budite ženstvene i to od glave do pete. Oblačite se kao žena, pričajte kao žena, ponašajte se kao žena i hodajte kao žena. Naučite plesati i činite to zavodljivo. Pazite, odnosno istrenirajte svoj glas da uvijek ima onaj elegantan baršunasti ton, pričajte tiše i dublje jer je to muškarcima upravo neodoljivo. Budite tajanstvene jer većina muškaraca voli otkrivati stvari, pa će sasvim sigurno željeti bolje upoznati lijepu i tajanstvenu ženu. Mnoge žene u posljednje vrijeme u potpunosti zaboravljaju na svoju ženstvenost, ne dopustite si da budete jedna od njih. Žena ste i to njegujte!

Istina je kako će muškarca na prvu privući atraktivan izgled, ali upamtite kako oni isto tako žele ženu sa kojom će moći razgovarati. Imajte vlastiti stav i pamet jer svaki zreo muškarac želi partnericu koja će ih razumjeti. Bitno je i ono što imate u glavi te način, odnosno sposobnost održavanja zanimljive konverzacije. Educirajte se, čitajte, učite - zavedite svog muškarca pametnom glavom. Ovo je ujedno i jedan od najbolji način da ga zadržite na duge staze; naravno ako vam je to cilj.

Ako želite uspješno flertati sa muškarcem, trebate prvo naučiti kako se to radi. Kada pokazujete da vam je stalo nemojte pretjerivati. Nježno se nasmiješite, s vremena na vrijeme, dok ga slušate lagano nagnite glavu, smješite se njegovim šalama, ali samo ako su uistinu smiješne. Ovo će biti dovoljan znak da ste zainteresirani i da uživate u njegovom društvu. Dobro pripazite na preglasno hihotanje i pretjerano dodirivanje jer ovo nije zavođenje, već nabacivanje, a muškarcima to nije privlačno i vrlo lako možete odaslati totalno pogrešan signal.

Muškarci vole društvo žena koje im znaju skrenuti misli sa svakodnevnih problema s kojima se susreći. Zato se zabavljate i uživajte u životu; na ovaj način ćete jednostavno isijavati životnu energiju koja je najbolji afrodizijak na svijetu. A kako bi ste to bile u stanju, morate najprije zavoljeti samu sebe. Jer većini muškaraca nema ništa privlačnije od žene koja voli i cijeni sebe. No voljeti i cijeniti same sebe i nije baš uvijek tako jednostavno. Ovo je proces u koji se trebate upustiti znajući da vam za postizanje istoga treba vremena, no to je ujedno i najveća usluga koju sebi možete napraviti i to, ne zbog muškaraca, nego zbog vas samih.

Nemojte brzati sa seksom – ovo je područje gdje se potrebno kretati se po principu dva koraka naprijed jedan korak natrag. Da, ljubite ga strastveno, ali onda se lagano povucite. Dopustite njemu da krene sa osvajanjem, neka on pređe dio puta, a onda se opet malo odmaknite. Glavna odlika zavođenja sastoji se u odlaganju užitka, jer je dokazano kako je iščekivanje najbolji afrodizijak. Dakle, nemojte odmah prvu večer ići s njim u krevet, bez obzira na to koliko vas privlači.

Muškarci uglavnom ne vole žene koje imaju pretjerane izljeve emocija; zauzmite se za sebe i svoje osjećaje, ali nemojte biti „drama queen“. Ako muškarac napravi nešto što će vas povrijediti, nešto što vam je neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte odmah vrištati, divljati i dramatizirati. Udahnite duboko i budite smirene i sabrane. Kažite mu da tu određenu situaciju nećete prihvatiti, pogotovo ne od nekoga s kime ste u vezi. Morate biti uvjerljivi, što znači da i vi to kristalno jasno morate osjećati. Samopoštovanje je ključna stavka zbog koje će vas muškarci voljeti i cijeniti, ali zbog istoga ćete voljeti i cijeniti samu sebe. Ne pristajte na kompromise za koje jasno osjećate da su loši za vas.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica