Sat04202019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Kako ga zaljubiti u sebe za tren

kako ga zaljubiti u sebe

Obukli ste omiljenu haljinicu koja obećava ljubljenje na kraju večeri, naručili omiljeno piće, sjeli na savršenu poziciju za snimanje. Tada se pojavljuje ON; realna verzija vašeg Savršenog muškarca. Točno je 22.30, a vi imate nešto više od sat vremena da ga osvojite, da ga učinite samo vašim. Nemoguće? E pa i ne baš! Znanstveno je dokazano kako je 90 minuta idealan vremenski okvir za dva srca da usuglase svoje ritmove. Autor knjige "Kako da učinite da sa zaljube u vas za 90 minuta i manje" Nicolas Butman, razvio je savršenu formulu za ostvarenje tog cilja. Dakle, namjestite štoperice i vidimo se na drugoj strani.

Prvih 5 minuta
Kako bi smo prosudili da li nam se neko sviđa ili ne, dovoljne su samo dvije sekunde.
Zato, prije nego što započnete bilo kakvu konverzaciju sa "gospodinom savršenim", pobrinite se da zauzmete pravi stav. Jedan od najvažnijih signala kojeg šaljemo drugoj strani je onaj da li djelujemo zdravo. Prisjetite se trenutka kada ste se osjećali fenomenalno i taj unutrašnji pozitivni osjećaj će se odraziti i na vašem licu i stavu. Držite glavu blago pognuto, jer to omogućava bolji kontakt očima. Možda ovo zvuči kao klišej, ali to i je klišej, ali sa dobrim znakom: funkcionira! Seksualno uzbuđenje je proizvod tenzije koja ne prestaje. Igrajte se, dakle, pogledom. Prvo ga gledajte, onda iznenada skrenite pogled. Vaše će mu oči također na taj način uputiti signal kako vam može vjerovati. Pogled je u stanju stvoriti intimnost čak i sa nekim koga poznajete tek nekoliko minuta.

Od 5 do 10 minute
Napraviti prvi korak ka strancu nije baš jednostavno. Nekada se isplati neobavezno popričati sa seksi strancem.
Ako baš niste tip koji lako može prvi započeti neobaveznu priču, poslužite se taktikom TV voditelja. Na primjer, ako ste u dućanu, i predmet vaše želje upravo bira vino, priupitajte ga za savjet o tome koje vino izabrati. Vjerujemo kako već ćaskate i zato prelazimo na sljedeći korak, a to je poziv na kavu ili piće. "Pitala sam se kako bi se osjećao da popijemo kavu ili piće?"  gotovo je nepogrešivo pitanje. Korištenjem riječi „pitam se“ i „osjećati“ pokazujete kako vas zanima njegovo mišljenje, a ne postavljate pitanje na koje lako može dati odgovor - ne kao što je: "Idemo na kavu?" Sumnjate da će reći da. Nikada!

Od 10 do 30 minute
Više od 50% naše reakcije prema drugoj osobi zasnovano je na onome što vidimo, dakle, neka govor tijela bude pod kontrolom. Većina ljudi, također, odgovara na emociju istom emocijom: ako se vi smijete i dobro ste raspoloženi, i on će najvjerojatnije biti takav.
Istovremeno, pobrinite se da s vremena na vrijeme spomenete njegovo ime u razgovoru i pritom koristite „i ja također“ trik jer stara narodna poslovica kaže kako se "sličan sličnom raduje". Najbolji način da istaknete sličnost je da kažete ,i ja isto’ koliko god puta to bilo istinito. Voli filmove James Camerona? I vi isto! Više voli crno nego bijelo vino. I vi isto! Čak i kada nemate isti ukus, pokušajte reagirati na ono što kaže koristeći frazu poput „Ma, šališ se!“ Bilo kakva reakcija je bolja od bezizražajnog lica.

Od 30 do 60 minute
Kada smo sa nekim povezani, nesvjesno usklađujemo pokrete tijela, tako da je jedan od najboljih načina da stvorite bliskost da ponavljate njegove pokrete (ovo se svakako ne odnosi na slučajeve kada on čačka nos!). Kada se on blago primakne vama i vi to uradite. Ako on pomakne lijevu ruku, vi pomaknite desnu, a zatim prekinite ovo usklađivanje pokreta na 30 minuta. Pazite pri tom da ovo bude neprimjetno kako ne bi pomislio da ga zezate ili još gore; kako sa vama nešto nije u redu. To je poput igre ,ne možeš me osvojiti’, ali pomoću govora tijela postići će efekt baš kao i ta taktika“.
U ovom dijelu komunikacije poželjno je ubaciti i male znakove očitog flerta, kao što je igranje sa kosom, dodirivanje ogrlice, prodoran pogled prema njegovim očima, a onda odmah i ustima. Pokušajte samo da ne prasnete u smijeh kada on počne crvenjeti.

Od 60 do 70 minute
Kada je Jimmy Choo aranžirao H&M radnje u studenome prošle godine, žene su čekale satima. Učinite nešto ekskluzivno i mi ćemo izgarati za tim -  pravilo je koje važi i u vezama. Ako odate dojam da ste traženi, ali i ne lako dostupni - željeti će vas još više!. Ako, dakle, predloži sastanak u sljedeći petak, recite da vam je dan stvarno prebukiran (iako nije) - ali ako reorganizirate obaveze, možete osloboditi subotu za vaš susret.
Ako uistinu želite da dotični bude vaš za 90 minuta, morate biti seksi, a ne slatke. Samopouzdanje i misterioznost su dvije najvažnije kvalitete koje možete ponuditi!

Od 70 do 90 minute
Svi znamo da je izgled taj koji nas na početku privuče, ali razgovor nas čini da se zaljubimo. Ključ je u pažljivom vođenju razgovora. Razgovor malog rizika uključuje teme o tome što volite ili ne volite. Srednji rizik podrazumijeva da sa njim dijelite svoja uvjerenja, nade, snove... dok razgovor visokog rizika uključuje izjave koje otkrivaju vaše unutarnje biće: najdublje osjećaje, strahove, nesigurnosti. Ako se odlučite ići toliko daleko, možete ostvariti intimnost super brzo, ali isto tako se i izložiti opasnosti da mu to bude previše informacija za tako kratko poznanstvo.
Svakako izbjegavajte priče o prošlim vezama! Ne otkrivajte sve tajne odmah - sačekajte i na njegov odgovor i osjetite koliko je on spreman da se otvori prema vama.

Nadamo se da ste spremne za dokaz kako nije samo nogometna utakmica ono čime ga možete okupirati 90 minuta - sada ćete to moći i vi! Ako ste samouvjerene i odlučne u tome da „osvojite“ tog macana, stupite u akciju! Sretno!

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica