Sun03242019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Izludite ga-pružite mu nezaboravnu erotsku masažu

izludite ga erotskom masazom

Tjelesni dodir je jedan od najprirodnijih načina ne verbalne komunikacije. Dodiri ruku mogu puno izravnije od samih riječi izraziti razne osjećaje. Rukama izražavamo naklonjenost i tjelesnu bliskost. Erotska masaža djeluje na gotovo sva čula pružajući jedinstven osjećaj apsolutnog uživanja. Za ovu vrstu masaže potrebna vam je samo dobra volja i ulje za masažu. Masažu započnite lagano prelazeći vrhovima prstiju po tijelu vašeg partnera. Krenite od potiljka.

U zadnjem dijelu vrata nalazi se izuzetan splet živaca. Vaš partner će uživati dok ga masirate od vrata prema tjemenu glave. Potom lagano pređite na partnerova leđa. Razmažite mu ulje za masažu po leđima i lagano masirajte klizeći objema rukama preko tijela, pazeći pritom da ga ne pritisčete previše. Duge pokrete potom zamijenite kratkim. Zatim pređite na stražnjicu. Muška stražnjica savršeno reagira na sve podražaje.

I za kraj nikako ne zaboravite izmasirati partnerove noge. Krenite od koljena naviše, preko vanjske strane butina; kližući nježnim pokretima ruke prema unutrašnjoj. Gornji dio nogu muškaraca je iznimno osjetljiv. Kada osjetite da je pravi trenutak, dodirnite genitalije kako biste povećali uzbuđenje. Ukoliko osjetite da mu to prija, poigrajte se i njegovim testisima. Dodirujte ih pažljivo vrhovima prstiju. Nakon što se rasplamsaju strasti, erotsku masažu zamijenite laganom masturbacijom ili oralnim seksom.

by Darcy

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica