Thu08062020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


I u seksu postoje različiti stilovi

razliiti stilovi u seksu

Vođenje ljubavi, jednom kad do njega dođe, predstavlja nešto u čemu bi trebali uživati i muškarac i žena. Naravno, ako ste uz sve to sa pravom osobom, spremni da jedno drugo istražujete, da eksperimentirate sa raznim vrstama maženja i nježnosti u kojima se i te kako uživa te otkriva dosta toga o vlastitom tijelu i o tome kako uživati još više, ovaj članak će vam biti zanimljiv i koristan. Ne dvojimo u činjenicu kako već imate poprilično dobar seksualni život. Ali kako bi ste iskusile kompletan spektar seksualnog zadovoljstava te postale vrhunske ljubavnice treba prevladati uobičajene i već iskušane stvari te krenuti u eksperimentiranje novih, raznolikih seks stilova. Pa da krenemo sa upoznavanjem raznih stilova koji garantiraju odličan seks.

Slatki stil
Muškarci ponekad više od ičega žele nježno i lagano vođenje ljubavi, kažu stručnjaci. Ovlaš poljupce po cijelom tijelu, nježno milovanje i pregršt zagrljaja. Za ovaj stil, u svom najromantičnijem donjem rublju; čipka i trakice, čedno, bijelo, nježno roza, na cvjetiće i srčeka - odvest ćete ga do kupaone. Lagano ćete svući prvo njega, a potom i sebe. Kada zaronite u kadu punu tople, mirisne vode, započnite sa nježnim dodirima i slatkim, vrckavim poljupcima. Pripazite na samokontrolu i svakako pokušajte odoljeti iskušenju i ne prelazite na akciju dok ne budete opet na suhom.

Preporučena seks poza za ovaj stil je zagrljeni na boku. Poza je intimna, ali ujedno i uzbudljiva. Oboje legnete na bok, okrenuti jedno prema drugome. Donju nogu zavucite između njegovih, a gornju prebacite preko njegove gornje i obgrlite se rukama oko leđa ili vrata. Krenite sa nježnim vođenjem ljubavi, lagano idući ka sve snažnijem prodiranju, sve vrijeme se pritom strasno ljubeći. Gledajte partnera u oči, da se dodirujete, ljubite, razmjenjujete nježne riječi i milujete.

Nestašni, zločesti stil
Za ovaj stil vam nisu potrebni ni bič ni lisice. Stvar je u tome da pokažete svom dragom svoju seksualnu smjelost. Recite mu da se ugodno smjesti na kauč, a zatim zapovjednim glasom dodajte da može promatrati, ali ne i dodirivati. Nježno ga primite za kosu, zabacite mu glavu unazad te mu lagano grickajte vrat i bradavice. Malo jače ljubavne ugrize mu priuštite po kukovima i butinama.

Preporučena seks poza za ovaj stil je da on sjedne na stolicu, a vi mu okrenete leđa. Lagano se njišući skinite grudnjak, a zatim i gaćice. I dalje okrenute leđima, sjednite mu u krilo, prislanjajući mu ruke na svoje grudi. Nagnite se, naprijed oslanjajući se na stolić ili na vlastite butine, dok se pomjerate gore dolje, u potpunosti kontrolirajući brzinu i snagu penetracije. Zatim se polako okrenite prema njemu i strasno ga ljubite, uz puno akcije jezikom i grickanja. Za veliku završnicu, ubrzajte tempo i divlje ga „jašite“ do samog vrhunca.

Stil sa dušom
Ovaj stil u seksu podrazumijeva vođenje ljubavi koje vam omogućava produbljenje bliskost između vas i vašeg partnera. Na par točki na svom tijelu stavite po kapljicu nekog umirujućeg esencijalnog ulja. Zatim kažite partneru da legne gol na krevet, a vi mu se pridružite. Mjesta koja ste namazale uljem; zglobove na rukama, vrat, pregib iza koljena, trljajte uz iste točke na njegovom tijelu. Stručnjaci tvrde da je ovo izuzetno efikasan način za brzo postizanje osjećaja snažne povezanosti.

Preporučena seks poza za ovaj stil je da mu sjedite u krilu i nogama obgrlite leđa, a on istovremeno neka nogama obgrli vašu stražnjicu. Kada uđe u vas, ne krećite se gore dolje, već se vrlo, vrlo nježno njišite, trljajući klitoris o njegovu pubičnu kost. Istovremeno ga strasno ljubite, prateći jezikom ritam penetracije. Pazite da sve ovo radite u laganom ritmu, kako bi osjećaj povezanosti trajao što duže. U trenutku kada osjetite da više ne možete izdržati, pustite sebi na volju. Zahvaljujući emotivnoj energiji koju ste uložili u cjelokupno iskustvo možete iskusiti iznenađujuće eksplozivan orgazam.

Razigrani stil
Možda biti u uvjerenju kako seks i ludiranje ne idu zajedno, ali malo pravilno doziranog humora može biti i te kako korisno za dinamičan, zanimljiv i uzbudljiv seksualni život. Za ovaj stil potrebno je odigrati partiju seksi pokera i to po slijedećim pravilima: poslije svake ruke, pobjednik ima pravo zatražiti  posebnu poslasticu po svom izboru; od masaže cijelog tijela do oralnog seksa. Možete mu prirediti i potragu za seksi blagom. Kada pronađe seksi igračkice koje ste sakrili, pokažite mu što se sve može sa njima.

Preporučena seks poza za ovaj stil je valjanje koje će dati novo značenje frazi „valjanje u sjenu!“. U krevetu ili na tepihu započnite sa klasičnom misionarskom pozom. U ovoj pozi vodite ljubav barem 5 minuta, a onda zamijenite mjesta, pritom se ne odvajajući nijednog trenutka jedno od drugoga, tako da sada vi budete gore. Poslije nekoliko minuta ponovo zamijenite mjesta. Ovo valjanje ne samo da je zabavno, već vam omogućava i da naizmjenično kontrolirate ritam i intenzitet.

Gladni stil
Ovaj stil je seks na brzaka, ekstremna varijanta, kada ga toliko želite da biste učinile što god je potrebno da ga dobijete – tu i odmah. Usred kuhinje na primjer zgrabite ga za ruku i zavucite je sebi pod suknju, gledajući ga ravno u oči. Rukom mu trljajte penis sve dok ne postane tvrd.

Preporučena seks poza za ovaj stil je da se naslonite se na zid i privučete ga k sebi. Nogama ga obgrlite oko kukova, i to tako da jednu nogu prebacite iznad druge i priljubite zdjelice uz njegove. Njegovu ruku privucite na svoju guzu, kako bi vas pridržao. Neka vas podigne tako da vas drži u naručju dok ulazi. Ako mu je to preteško, jednom nogom se oslonite o pod i izdignite dok ulazi. U ovoj pozi je ključno da zbog potrebne ravnoteže sve vrijeme ostanete priljubljene uza zid, dok ga nogama čvrsto stežete kako bi ste pojačale trenje, a time i sam orgazam.

Strastveni stil
Strastveni stil je vremenski dosta zahtjevan, pa je za njega potrebno odvojiti cijelu večer. Najbolji način pripreme za dugo i strastveno vođenje ljubavi je da partnera prethodno zagrijete senzualnom masažom. Posebnu pažnju posvetite njegovoj guzi te vanjskoj i unutrašnjoj strani butina, ali ga ne dodirujte tamo dole,  neka na to malo počeka.

Preporučena seks poza za ovaj stil je da vi budete gore; priljubljena varijanta. Legnite na njega tako da vam se tijela cijelom površinom dodiruju. Maksimalno se priljubite jedno uz drugo. S obzirom da se vi nalazite gore, možete lako kontrolirati dužinu trajanja ove strasne seanse, ali, bez žurbe. Muškarcima je ova poza uzbudljiva jer im daje slobodu da istražuju svaki centimetar vašeg tijela.

Osjetilni stil
Seks na slijepo u kojoj su sva druga čula izoštrena osnovna je značajka ovog stila. Stoga mu, od nekog vrlo mekanog, svilenkastog materijala, vežite povez preko očiju. Uključite faktor iznenađenja dodirujući ga, ljubeći, lickajući mu čas jednu čas drugu točku na potpuno različitim dijelovima tijela, tako da uopće ne zna što ga, već u sljedećem trenutku, čeka.

Preporučena seks poza za ovaj stil je da zauzmite klasičnu pozu 69. Obrađujući svaki djelić njegove „muškosti“, istovremeno uživajte u radu njegovih usana. Iznenadite ga još jednom brzom izmjenom poze, dopuštajući mu da (još uvijek sa povezom preko očiju i „nabrijanog“ od želje) uđe u vas u položaju koji želi i prepustite se nevjerojatno divljem i ludom seksu. Sljedeći put zamijenite uloge te vi budite sa povezom preko očiju.

by Darcy

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica