Sat04202019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Greške u vezi koje svakako treba izbjeći

greske u vezi koje treba izbjeci

Svaka veza i svaki prekid veze su priča za sebe. Postoje neka standardna pravila kojih bi se trebalo pridržavati kako bi u vezi sve funkcioniralo. U suprotnom, mogli biste svoje osobne fotografije pronaći tamo gdje ne treba, ili još gore, mogli bi ste vrlo lako ubiti strast u romantičnoj vezi činjenjem ovih "zabranjenih" stvari.

Nikada se ne spavajte sa bivšim dečkom! Ako ste prekinuli vezu sa partnerom sigurno ste za to imali dobar razlog, a svaki novi fizički kontakt bi situaciju samo dodatno zakomplicirao.

Dosadašnja iskustva su pokazala kako iz ovakvih situacija neko obično izađe povrijeđen, i kako je bolje gledati u budućnost nego se iznova vezivati za osobu iz prošlosti

Ne dopustite mu da zadrži vaše golišave fotografije! Čuvajte svoju privatnost za sebe, jer nikada ne znate kako bi bivši partner mogao upotrijebiti vaše golišave fotke. Vjerojatno je u određenom trenutku uzbudljivo slikati se bez ijedne krpice na sebi, ali imajte na umu da bi to jednog dana moglo da završi, na primjer, na internetu. Zato sve delikatne snimke odmah i obavezno uništite!

Nikada ispred partnera ne koristite toalet papir! Iako zvuči surovo, vaš partner ne mora prisustvovati baš svakom trenutku vaše intime, pa je zato poželjno zatvoriti vrata WC-a za sobom ukoliko želite zadržati strast. Međusobno istiskanje bubuljica, kopanje nosa ili ušiju, ili puštanje vjetrova nešto su što bi svaki par trebalo zaboraviti, jer neke situacije zaista ne morate dijeliti sa partnerom.

Ne glumite orgazam! Čak i ako mislite da je to nesebičan čin kojim ćete partneru napraviti veliku uslugu, zapravo je ne činite ni njemu, a najmanje sebi. Status lažnog savršenog ljubavnika neće mu pomoći da bude bolji u krevetu, a vi biste mogli postati seksualno nezadovoljni. Stoga, otvoreno razgovarajte o svojim željama i potrebama, recite mu što vas pali, što ne želite; uputite ga na koji način vas može dovesti do vrhunca i uživajte.

Ne zapostavljajte svoje prijateljice zbog muškarca! Nemojte zaboraviti prijatelje zbog zaljubljenosti, jer ćete ostati bez ikoga ako strasti splasnu. Prijateljice nisu samo rame za plakanje, već sa njima treba podijeliti i one sretne trenutke te njegovati prijateljstvo u svim fazama života.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica