Sun05312020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Gdje ga točno dodirivati i kako

kako ga dodirivati

Ako muškarca znate dodirivati na prava mjesta nećete samo pridonijeti tome da se on savršeno opusti, već ćete znatno povećati i njegov libido. Savjetujemo da isprobate senzualnu masažu na svom odabraniku prije no što vas počne preklinjati za nešto drugačiju vrstu akcije. Ako znate gdje dodirivati, znat ćete i kako potpuno ovladati njime i naprosto ćete ga dovesti do ludila.

Gdje: lice - u drevnoj kineskoj medicini, poznato je kako baš licem prolazi pregršt Jang kanala, a Jang energija je usko povezana s muškom seksualnošću i uzbuđenjem.
Kako: Koristite dva prsta svake ruke te istovremeno, na par sekundi nježno pritisnite njegove sljepoočnice. Potom nježnim, kružnim pokretima prstiju krenite prema dolje - niz lice. Kada stignete do predjela njegove vilice, prijeđite nježno kažiprstom preko usana.

Gdje: prednja strana vrata - nježnim milovanjem u području prednje strane vrata potaknut ćete njegovu žlijezdu štitnjaču koja je zaslužna za reguliranje raznih tjelesnih funkcija, uključujući i energiju seksualnog nagona.
Kako: Započnite nježno, kružnim pokretima oko njegove Adamove jabučice koristeći samo jedan prst. Zatim mu nježno dotaknite grlo usnama, a potom isto područje nježno masirajte širokim, mekanim pokretima jezika.

Gdje: uho - uho spada u snažnu erogenu zonu koja je puna osjetljivih nervnih završetaka. Upravo iz tog razloga uhu treba posvetiti posebnu pozornost.
Kako: za početak započnite nježnim šaptanjem zločestih riječi i laganim puhanjem u uho. Nemojte pritom pretjerivati ni puhanjem, a ni riječima i imajte na umu kako je puno važniji ton kojim ćete mu ih izgovarati. Dovoljno će biti da ga nježno, mazno priupitate: "Jesam li ti nedostajala?", a pitanje mu šapnite tako nježno da mu zatreperi u trbuhu. Kada ga fino zagrijete riječima, "dovršite" ga djelima. Prvo krenite na ušnu resicu lagano je dodirujući jezikom, samo malo - kao da je kušate. Zatim se s njom poigrajte i cijelu je obližite pa poljubite. Obavite ju zatim usnama i nježno sišite, a potom nekoliko trenutaka jezikom kružite po resici i igranje zaključite poljupcem. Sa svim ovim možete nastaviti i na predjelu vrata; iza ušne resice. Poljubite ga i povremeno mu na tom mjestu napravite crtu jezikom. Ušna resica je bez dvojbe jedna od najsnažnijih muških erogenih zona stoga se nemojte ustručavati da je iskoristite.

Gdje: dlanovi - koža na predjelu dlanova muškarcima zna biti gruba i tvrda, ali uz pravi pritisak možete pojačati njegov libido.
Kako: nježnim pokretima kružite svojim jagodicama od vanjskih rubova dlana prema sredini, gdje se ujedno nalazi i najosjetljivije područje. Potom lagano stisnite kožicu između svakog prsta s palcem i kažiprstom. Prstima prelazite gore - dolje po rubu malog prsta, do mjesta gdje se on spaja sa šakom.

Gdje: donji dio leđa - stručnjaci za akumpukturu drže kako su bubrezi, koji su smješteni na donjem dijelu leđa, odmah iznad bokova, jedan od izvora seksualne energije.
Kako: križna kost koja se nalazi na dnu kralježnice; točno između bokova načinjena je od  malenih rupica koje su prepune nervnih završetaka. Masirajući dlanovima preko njih za početak ćete zagrijati kožu, a potom ćete, vrhovima prstiju i čvrstim pritiskom prelaziti od donjeg dijela kralježnice prema gore što će ga zasigurno uzbuditi.

Gdje: pupak i druge točke na predjelu stomaka - prema drevnoj kineskoj medicini, linija između njegovog pupka i donjeg dijela stomaka na istome je putu kao i perineum; erogena zona koja je smještena iza mošnica.
Kako: Nježno, koristeći dva prsta dodirujte područje između pupka i gornje linije penisa. Potom, vrhovima prstiju kružite preko njegovog stomaka, radeći sve veće i veće krugove dok se krećete prema vanjskom dijelu stomaka. Ovdje je bitno prilagoditi brzinu i pritisak kako bi ste izbjegli škakljanje.

Gdje: predio iza koljena - na ovom dijelu njegova tijela koža je izrazito tanka i u kombinaciji sa super osjetljivim nervnim završecima.
Kako: predložite mu da legne na stomak, a vi zatim lagano dodirujte područje iza svakog koljena kako bi ste ga zagrijali, zatim ga stimulirajte kružnim pokretima jezika.

Gdje: predio ispod skočnog zgloba - na pola puta između skočnog zgloba i pete nalazi se točka koja povećava seksualnu želju.
Kako: Kliznim pokretima mičite dva prsta gore-dole od skočnog zgloba do ulegnuća iznad pete.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica