Thu06272019

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Francuski poljubac

francuski-poljubac

Francuski poljubac je oralna varijanta speleologije. Zove se francuski jer je to jedini načini na koji Francuzi uspijevaju jedno drugome začepiti usta. No, šalu na stranu - Francuski poljubac je u početku bio poznat kao maraichanage - termin koji je opisivao dugotrajni, duboki poljubac s jezikom. Prvi su ga prakticirali Maraichinci, stanovnici Bretanje u Francuskoj već negdje od 1920. Ovo ime se indirektno veže uz ideju da su francuzi seksualno oslobođena ili čak promiskuitetna nacija.

Francuski poljubac nije regata koja vodi od jezika do krajnika. Pokušajte prije poljupca progutati, i ne gurajte partneru jezik niz grlo. Zamislite da vam je jezik Barišnjikov, a ne Rambo, pa će vam ići odlično. Za sisanje krajnika uvijek će biti vremena i poslije.

Kada se ljubite francuski, imajte na umu da usta, kao i drugi dijelovi tijela, vole raznolikost. Nemojte se uhvatiti partnerovih usta kao da je jedino slobodno mjesto za parkiranje u gradu. Povremeno izvadite jezik i udahnite te promijenite ritam, dodirujući usnice usnicama ili vrat usnicama prije nego što se ponovno bacite u dubine.

I ne zaboravite disati! Kad se tek počnete ljubiti, primjetit ćete kako instinktivno pokušavate zadržati dah. Ponekad za to postoji dobar razlog, ali u principu nije baš pametno. Pokušajte polagano nastaviti sa disanjem i to na nos, a vaš partner se neće osjećati kao da ga pokušavate oživiti tehnikom "usta na usta".

Savjet: Najbolje što možete učiniti kod francuskog poljupca je da zamolite partnera da vas poljubi onako kako on/ona voli biti ljubljen. Opustite se i prepustite partneru da radi što ga volja; pritom ćete zasigurno mnogo naučiti! Ovdje možete pročitati više o tome kako se ljubiti

by Darcy

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica