Thu02272020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Flert ili udvaranje

flert ili udvaranje

Treptanje, namigivanje, smješkanje, crvenjenje lica, uvijanje previjanje...sve su ovo naznake flerta ili udvaranja. Pri flertovanju, osobe ženskog spola još i prebacuju nogu preko noge, savijaju glavu u stranu, skidaju nepostojeće mrvice sa sugovornikove odjeće.

U takvim situacijama muškarac se prsi i diže glavu kako bi izgledao viši i snažniji. Ima naglašene pokrete, a svaki zgodan trenutak koristi za dodirivanje sugovornice, što za ruku, što za nogu i sl. Flert može biti jednokratna zabava, zatim početak neozbiljne veze. Za osobe s kompleksom više vrijednosti (vidi niže) flert je vrlo koristan.

Daje im još jedan dokaz njihove neodoljivosti i zavodljivosti. Ljubomorne osobe pak izjednačavaju flert sa seksualnim odnosom i smatraju ga iznimno opasnim.

Naravno, ima i onih koji u flertu vide jedino gubitak vremena i energije.

Osoba s kompleksom niže vrijednosti vjeruje da nije dovoljno dobra ni za koga, ni za što. Uvijek joj se događaju slične situacije: zauzmu joj stolicu, zatvore vrata pred nosom, ne jave joj se na ulici, otmu joj dečka. Čim netko krene da je hvali, počne se "posipati pepelom", ne bi li umanjila svoju vrijednost i značaj.
U prisustvu osoba suprotnog spola sapliće se, zamuckuje, govori nepovezano i glupo (poslije se uzruja) Kada se povede razgovor o seksu, crven se, gleda u pod, nervozno čupka po odjeći ili nespretno mijenja temu.

Osoba s kompleksom srednje vrijednosti guši se u svojoj prosječnosti. Nije ružna, ali se ne bi moglo reći ni da je lijepa. Pametna je „onako", zanimljiva „može proći", oblači se „pa, nije loše", duhovita „ništa posebno". Na tulume je pozivaju baš kad moraju, ne izlaze s njom ako ne moraju. Ovaj tip osobe na pitanja uglavnom odgovara slijeganjem ramena. 0 drugima ne govori ništa negativno, ali ni pozitivno. Koristi uzrečice „zlatna sredina" i „srednje žalosno". Sretni dan – srijeda.

Osoba s kompleksom više vrijednosti smatra da joj nema ravne i da joj zato, s pravom, pripada sve što je najbolje, najljepše i najveće: prednje mjesto u kolima, omiljeni komadić pečenog pileta, najzgodnija osoba suprotnog spola u društvu, divljenje okoline (s naglaskom na laskanju) itd. Sve što joj se ne sviđa odbija s gađenjem i prevrće očima. Uvijek sve zna najbolje i nikada ni za što nije kriva. Svojim upadljivim izgledom i ponašanjem lako privlači pažnju. Ako je ne obožavaju, onda je sigurno ogovaraju. Funkcionira jedino pred publikom. Kad ostane sama, prelazi u tip 1 ili 2.


by Darcy

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica