Sun08092020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Da li on želi samo seks?

kako prepoznati da on samo zeli seks

Često smo u prilici čuti o tome kako je djevojka upoznala dečka s kojim je imala savršen seks, ali poslije toga se sve svelo na pozive ili dogovore vezane isključivo uz tu temu - dakle dečko se javi samo kada mu je do hm....znate već.

Upravo iz tog razloga odlučili smo se napisati par riječi o tome kako znati da li je ono što ste imali s određenim muškarcem isključivo fizička privlačnost ili su posrijedi osjećaji dublje prirode. No za početak da razjasnimo jedno - ako vam se dogodilo da ste završili s muškarcem kojem ste bili isključivo seksualno privlačni to ne mora nužno značiti kako je riječ o lošoj osobi; ako se radi samo o fizičkoj privlačnosti, on je najvjerojatnije  jednostavno razmišljao na način "to je samo seks, što ima loše u tome".

Budite svjesni činjenice kako muškarci razmišljaju na drugačiji način od žena. Za njih je seksualna privlačnost od ključne važnosti - to je pokretač. Stoga je važno da vi znate unaprijed odrediti o kojoj vrsti privlačnosti je riječ, kako poslije ne bi došlo neugodnih iznenađenja ili još gore - razočarenja. Dakle, ovdje možete pročitati neke od znakova koje treba potražiti kako bi na vrijeme uvidjeli da li se radi isključivo o seksualnoj privlačnosti:

 • Ako svaki put kada se vidite razgovarate isključivo o seksu te jedino to i prakticirate - tu je sve jasno. On vas želi, ali isključivo u fizičkom smislu. Postoje mnogi parovi koji imaju ovu vrstu odnosa nadajući se i vjerujući u to da imaju nešto dublje, ali to jednostavno nije tako. Riječ je isključivo o seksu.
 • Ako vas on posjećuje isključivo noću, zove vas iza 22 h ili još kasnije želeći od vas da, ako možete, dođete do njega ili, ako on smije doći do vas, a vi kao opravdanje koristite ispriku kako je on jako zauzet i kako je to razlog ovom isključivo noćnom odnosu - zaboravite! I ovdje je riječ isključivo o seksu.
 • Ako on ne želi s vama izaći vani u društvo znajte, da bez obzira na to što kod kuće jest lijepo, život je lijep i izvan spavaće sobe. I da - ovdje je također isključivo seks ono što on želi.
 • Ako nikada ne govori o svojoj obitelji i prijateljima - dobro razmislite. Znate li uopće da li su njegovi roditelji živi, ima li on braće i sestara. Ako ne znate - što bi drugo moglo biti posrijedi osim seksa.
 • Ako dotični ne želi čuti ništa o vama bliskim ljudima. Ako ste s vremena na vrijeme pokušavali započeti razgovor o svojoj obitelji ili prijateljima, a da on nije pokazao nikakav interes, to bi lako mogao biti jedan od jasnih pokazatelja kako ga zanima samo seks.
 • Ako su vaši telefonskih razgovori ili SMS poruke isključivo seksualnog karaktera, također je vrlo vjerojatno riječ i o isključivo seksualnoj vezi u kojoj se nalazite.
 • Ako se vaši susreti isključivo svode na mjesta gdje se može dogoditi seks - njegov ili vaš stan, odlazak automobilom na usamljena mjesta, daleko od očiju javnosti, to može značiti samo jedno - seks.
 • Ako on ne želi prespava kod vas, i ako inzistira na tome da ni kod njega to ne dolazi u obzir, već se oko 02:00 u noći pokupi i ode kući ili ako vas u određeno doba noći zamoli da odete svojoj - da da i da, ovdje je definitivno riječ isključivo o seksu.
 • Ako nikada ne jedete zajedno znajte da bi i tu mogla biti riječ o isključivo fizičkoj privlačnosti. Znate li za onu poslovicu koja kaže "par koji jede zajedno ostaje zajedno"? Ima u tome istine!
 • Ako se uvijek poželi istuširati odmah nakon seksa i potom vam predlaže kako je najbolje da pođete svako o svom poslu, a vi bi ste se, što je apsolutno normalno, još uvijek malo izležavale uz njega, možda čak i razgovarale... Ako on uvijek nakon zajedničkih, intimnih trenutaka odmah želi napustiti "ljubavno gnijezdo" riječ je, vjerojatno, samo o seksu.
 • Ako on nikada ne priča o svom životu izvan spavaće sobe, a znamo jako dobro da postoji toliko stvari i događaja o kojima bi ste mogli razgovarati; ne trebamo više spominjati o čemu je riječ.
 • Ako vas zove isključivo iz razloga kako bi dogovorio vrijeme za seks. To je samo seks. Vrlo jednostavno!
 • Ako vas izbjegava u javnosti, ako kada ga vidite negdje u gradu, on odglumi da vas nije vidio okrećući glavu u drugom smjeru, pretvarajući se da je uposlen ili zadubljen u priču s prijateljima - ne trebamo uopće napominjati kako njemu do vas nije stalo. Stalo mu je do seksa s vama. Točka.
 • Ako s vama provodi samo onoliko vremena kako bi ste odradili relativno dobar seks. Riječ je, naravno, samo o seksu.

Vrlo je vjerojatno kako ste većinu od ovih znakova i same mogle čitati i prepoznati, a razlog zbog kojeg ste se našle "zarobljene" u vezi koja nema ozbiljne budućnosti jesu vaše emocije koje bude nadu u to kako će možda i on s vremenom uvidjeti kako bez vas ne može.

Upravo zbog toga bi bilo dobro da razmislite o tome koliko vrijedite, te da pokušate izići iz situacije u kojoj stradavaju vaši osjećaji, i koja će vas, budimo realni, u konačnici samo povrijediti. I ne zaboravite nikada kako postoji onaj "netko" savršen za vas, netko tko će znati spojiti fizičku privlačnost i osjećaje te da će te se uz tu osobu uistinu moći osjećati kao sretna i ispunjena žena.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica