Thu07022020

Last updateTue, 07 Aug 2018 5pm


Kada je vrijeme za promjenu frizure

kada je vrijeme za promjenu frizure

Za lijep izgled veliku važnost ima zdrava i njegovana kosa. Prema nekim istraživanjima dokazano je kako većina muškaraca kod žena najprije primjeti kosu. Na svakom koraku dostupne su nam informacije o tome kako treba pravilno njegovati kosu i istovremeno imati urednu frizuru u svakoj prilici što zvuči gotovo nemoguće. Kosu treba prati, pravilno je njegovati, brinuti se o frizuri, a sve to oduzima dosta vremena. Ponekad nam jednostavno treba savjet stručnjaka i poneka radikalnija promjena.

Kako prepoznati kada je pravo vrijeme za odlazak frizeru?

  • Ukoliko loša frizura traje više od sedam dana

Ako imate problem sa lošom frizure više od sedam dana, te ukoliko se problem javlja neposredno poslije pranja i friziranja – potrebna je promjena. Vrijeme je za ponovno oblikovanje frizure i kosi je potrebna njega od strane stručnjaka. Odaberite frizera za kojeg ste sigurni da će vas  kvalitetno ošišati.

  • Uvijek imate skupljenu kosu

Ako kosu vežete svaki dan u rep jer je ne možete drugačije namjestiti, vrijeme je za promjenu. Dugu kosu treba povremeno nositi puštenu ili se odlučiti za kraću frizuru. Otiđite kod frizera i neka vam kosa nakon izlaska iz salona ne bude svezana.

  • Učestalo mijenjate boju kose

Svakodnevno možemo pročitati kako je učestalo bojanje kose štetno za naše zdravlje, i kako se bojanje posebno treba izbjegavati u trudnoći. Ukoliko ste nedavno promijenili boju kose, a već razmišljate o novoj boji; vrijeme je za odmor. Ukoliko je bojanje neophodno odaberite boju najsličniju vašoj prirodnoj nijansi te pokušajte napraviti što veću pauzu između bojanja. Koncentrirajte se više na njegu kose jer čestim bojanjem kose nećete osvježiti beživotnu kosu.

  • Niste zadovoljni rezultatom nakon odlaska frizeru

Ovo je znak da je vrijeme da promijenite frizera. Kod odabira novog frizera nemojte da isključivo cijena utječe na odabir. Bitna je kvaliteta frizerskog salona kojem poklanjate vaše povjerenje.

Zdrava Prehrana

Kulinarski savjeti

savjeti zdravlje

Frizure

Brzi i korisni savjeti

Recepti

Moda

Moda
Modni trendovi

Ljepota

Prirodna kozmetika
Prirodna kozmetika

Dijeta

dijeta
Dijetalni recepti

Seks & Odnosi

sex i odnosi
Savijeti i iskustva

Recepti

recepti
Moja online kuharica